Linkin teksti

Hyperlinkit voivat parantaa verkkosivustosi käyttäjäystävällisyyttä. Tässä videossa ja alla olevissa ohjeissa kerrotaan, kuinka voit muuttaa verkkosivustosi tekstin kolmeksi erilaiseksi hyperlinkiksi.

Voit lisätä linkkiisi tekstejä verkkosivuston avaamista varten tai uuden sähköpostiviestin Vastaanottaja-kentän täyttämistä varten.

1. Kirjaudu Kotisivukone-tilillesi.
  2. Valitse Muokkaa sivustoa.
  3. Napsauta sivun valikkoa ja valitse sivu, jossa on juuri linkittämäsi teksti.
    Napsauta sivun valikkoa ja valitse sivu.
  4. Kaksoisnapsauta tekstiruutua, joka sisältää linkitettävän tekstin.
  5. Valitse linkitettävät sanat ja napsauta tekstieditorin kettinkikuvaketta.
    Linkitä valittu teksti napsauttamalla ketjukuvaketta
  6. Valitse verkkosivustosi sivu napsauttamalla Link (Linkki) -ikkunan Destination (Kohde) -valikkoa tai kirjoita verkko-osoite Link (URL) (Linkki (URL)) -kenttään.
    Valitse tekstilinkkisi kohde Linkki-ikkunassa

Huomautus: Linkitä teksti sähköpostiosoitteeseen syöttämällä osoite Link (URL) (Linkki (URL)) -kenttään seuraavassa muodossa: mailto:cool@coolexample.com. (Kentän väri on vaaleanpunainen, kunnes olet kirjoittanut koko URL-osoitteen.) Kun asiakkaat napsauttavat linkkiä sivustollasi, heidän oletusarvoinen sähköpostisovelluksensa avaa tyhjän sähköpostiviestin, johon on täytetty antamasi vastaanottajan osoite.
    Anna linkitettävä sähköpostiosoite

7. Valitse Open link in new window (Avaa linkki uuteen ikkunaan), jos et halua, että sivuston kävijän verkkoselain sulkee sivustosi.
  8. Ota linkki käyttöön valitsemalla Lisää ja sulje sitten Linkki-ruutu.
  9. Päivitä verkossa oleva sivustosi napsauttamalla Julkaise.