Linkitä kuva verkkosivustolle

Verkkosivustosi Sisältö- tai Tietoja-osioiden kuvat voidaan linkittää toiselle sivulle tai sivustolle.

1. Kirjaudu sisään GoDaddy-tilillesi ja avaa tuotteesi. (Tarvitsetko apua tuotteen avaamiseen?)
  2. Valitse Muokkaa sivustoa.
  3. Valitse mikä tahansa kuva verkkosivustosi Tietoja- tai Sisältö-osiosta.
    valitse linkitettävä kuva
  4. Napsauta Sisältö-paneelin alareunan lähellä sijaitsevaa Linkitä-valikkoa ja valitse verkkosivustosi sivu tai toinen verkkosivusto.
    valitse sivu
  5. Jos linkität toiselle verkkosivustolle, syötä sen osoite kenttään Verkkosivuston URL-osoite.
    syötä verkko-osoite
  6. Tekemäsi muutokset tallennetaan automaattisesti. Kun olet valmis, voit katsella tuloksia napsauttamalla Esikatsele ja siirtyä halutessasi käyttämään muita verkkotunnuksiasi tai ostamaan uuden verkkotunnuksen.
  7. Kun olet valmis julkaisemaan muutokset, napsauta Julkaise sivusto- tai Julkaise -painiketta.