No jopas. Näyttää siltä, että hullut robotit ovat taas vauhdissa! Ne ovat ottaneet vallan – ja kääntäneet tämän sivun omalle kielellesi. Robotit tarkoittavat tosiasiassa vain hyvää, ja niiden metallisydän sykkii lämpimänä. Ne haluavat auttaa! Kerro meille, miten hyvin robotit ovat hoitaneet homman. Käytä sivun alalaidan painikkeita. Siirry englanninkieliseen versioon

Linkitä maksunsaajat CashParking -tiliini

Vaihe 3 CashParking® -aloitussarjassa .

Määritä tai muuta maksunsaajan tilitietoja varmistaaksesi, että palkkiot maksetaan oikealla tilillä.

1. Mene GoDaddy tuotesivulla
  2. Vieritä alas ja valitse verkkotunnustuotteiden osio laajentaaksesi sitä.
  3. Valitse Hallitse sen CashParking® -tilin vierestä, jota käytät.
  4. Valitse CashParking > Asetukset > Maksunsaajan asetukset .
  5. Valitse maksunsaajan tili, jolle haluat vastaanottaa maksut, tai määritä uusi maksunsaajan tili.
  6. Vahvista muutokset valitsemalla Tallenna.

Vaihda CashParking® -tiliisi liittyvää maksunsaajan tiliä milloin tahansa.

Lisätietoja

• Tarvitseeko sinun päivittää maksunsaajan tilisi tiedot? Tee muutokset milloin tahansa.