Linux -käyttöoikeuksien määritelmät

Voit määrittää Linux -jaetuille webhotellihakemistoille yleisiä käyttöoikeuksia kahdentyyppisesti ja kolmea eri tyyppiä. Edistyneet käyttöoikeudet voidaan asettaa sekä hakemiston käyttäjille (verkkosivuston kävijät) että omistajille (sivuston ylläpitäjät).

Yleiset käyttöoikeudet

• Web Visible: Näkyy verkossa: sallii käyttäjien selata tiedostoja ja hakemistoja verkkoselaimen kautta.
  • Suoritettava: Sallii komentosarjojen suorittamisen.

Lisäoikeudet

• Lue: Mahdollistaa nimettömän sisällön katselun verkkoselaimen kautta. Jos lukuoikeuksia ei myönnetä, FTP -tunnistetiedot on annettava hakemiston sisällön tarkastelemiseksi.
  • Kirjoita: Sallii nimettömän muokkauksen hakemiston sisältöön.
  • Suorita: Sallii komentosarjojen suorittamisen.