Lisää AAAA -tietue

Lisää AAAA -tietue DNS -vyöhyketiedostoosi yhdistääksesi verkkotunnuksesi verkkosivustoon. Ne ovat samanlaisia kuin A -tietueet , mutta AAAA -tietueet osoittavat 128 bitin/IPv6 -osoitteisiin A -tietueiden käyttämien IPv4 -osoitteiden sijasta. IPv6 -osoite on esitetty kahdeksassa neljän heksadesimaalinumeron ryhmässä.

1. Kirjaudu sisään GoDaddy -verkkotunnussalkkuun . (Tarvitsetko apua sisäänkirjautumisessa? Etsi käyttäjätunnuksesi tai salasanasi .)
  2. Valitsekuvan nimi Verkkotunnuksen muokkausasetukset verkkotunnuksesi vieressä ja valitse sitten Muokkaa DNS . Sinun täytyy ehkä vierittää alas nähdäksesi Muokkaa DNS -vaihtoehtoa.
    näyttökuva, joka näyttää vaihtoehdon dns: n muokkaamiseksi
  3. Lisää uusi tietue valitsemalla Lisää.
    valitse lisää uusi tietue
  4. Valitse TXT Tyyppi -valikon vaihtoehdoista.
  5. Anna AAAA -tietueesi tiedot:
    • Nimi : Tietueen isäntänimi. Kirjoita AAAA -tietue pääverkkotunnukseesi kirjoittamalla @ tai anna etuliite , kuten mail .
    • Arvo : IPv6 tietueellesi. Yleensä tämä on verkkohotellitilisi IP -osoite. Esimerkiksi 2001: 0db8: 85a3: 0000: 0000: 6a2e: 0371: 7234 on kelvollinen IPv6 -osoite.
    • TTL: Kuinka pitkäksi aikaa palvelin tallentaa tiedot välimuistiin. Oletusasetus on 1 tunti.
  6. Tallenna uusi AAAA -tietue valitsemalla Lisää tietue.

Useimmat DNS -päivitykset tulevat voimaan tunnin sisällä, mutta päivitys maailmanlaajuisesti voi kestää jopa 48 tuntia.