Lisää aliverkkotunnus, joka osoittaa IP-osoitteeseen

Nyt kun ymmärrät, mikä aliverkkotunnus on, voit lisätä ei-välitettyjä aliverkkotunnuksia, jotka osoittavat IP-osoitteisiin. Jos haluat välittää aliverkkotunnuksen, tutustu tähän:

.

1. Kirjaudu sisään GoDaddy-tilillesi.
  2. Napsauta Verkkotunnukset-kohdan vieressä Hallitse.

Aliverkkotunnuksen lisäämistapa riippuu tilisi näkymästä.

Korttinäkymä

Korttinäkymässä tilisi näyttää suurin piirtein tältä:

1. Valitse verkkotunnus, jota haluat käyttää. Napsauta Tekstikuvake (Asetukset) ja valitse DNS-hallinta.
  2. Valitse Tietueet-luettelon alaosassa A (isäntä) avattavasta valikosta.
  3. Täytä muut kentät:
    • Nimi – Anna se aliverkkotunnuksen nimi, jota haluat käyttää.

Aliverkkotunnus saa sisältää pisteen (.), mutta ei ensimmäisenä tai viimeisenä merkkinä. Peräkkäiset pisteet (...) eivät ole sallittuja. Aliverkkotunnus ei voi ylittää 25 merkkiä.

• Arvo – Anna IP-osoite, johon haluat aliverkkotunnuksen osoittavan.
    • TTL – Valitse, kuinka pitkäksi aikaa palvelin tallentaa tiedot välimuistiin.
  4. Napsauta Lisää tietue.

Luettelonäkymä

Luettelonäkymässä tilisi näyttää suurin piirtein tältä:

1. Napsauta sitä verkkotunnuksen nimeä, jota haluat käyttää.
  2. Valitse DNS-vyöhyketiedosto-välilehti.
  3. Napsauta Lisää tietue.
  4. Valitse Tietuetyyppi-luettelossa A (Isäntä).
  5. Täytä seuraavat kentät:
    • Isäntä: – Anna se aliverkkotunnuksen nimi, jota haluat käyttää.

Aliverkkotunnus saa sisältää pisteen (.), mutta ei ensimmäisenä tai viimeisenä merkkinä. Peräkkäiset pisteet (...) eivät ole sallittuja. Aliverkkotunnus ei voi ylittää 25 merkkiä.

• Osoittaa kohteeseen: – Anna IP-osoite, johon haluat aliverkkotunnuksen osoittavan.
    • TTL: – Valitse, kuinka pitkäksi aikaa palvelin tallentaa tiedot välimuistiin.
  6. Napsauta Valmis.
  7. Valitse Tallenna muutokset. Uusi aliverkkotunnus näkyy A (Isäntä) -osiossa.

Muutosten voimaantulo DNS-järjestelmässä voi kestää enimmillään 48 tuntia.

Seuraavat vaiheet

• Jos haluat muokata aliverkkotunnusta, tutustu seuraavaan:
    .
  • Jos haluat poistaa aliverkkotunnuksen, tutustu seuraavaan: