Lisää aliverkkotunnus, joka osoittaa palvelimen nimeen

Nyt kun ymmärrät, mikä aliverkkotunnus on, voit lisätä ei-välitettyjä aliverkkotunnuksia, jotka osoittavat palvelinten nimiin. Jos haluat välittää aliverkkotunnuksen, tutustu tähän:

.

1. Kirjaudu sisään GoDaddy-tilillesi.
  2. Napsauta Verkkotunnukset-kohdan vieressä Hallitse.
  3. Aliverkkotunnusten lisäämistapa riippuu tilisi näkymästä.

Korttinäkymä

Korttinäkymässä tilisi näyttää suurin piirtein tältä:

1. Valitse verkkotunnus, jota haluat käyttää. Napsauta Tekstikuvake (Asetukset) ja valitse DNS-hallinta.
  2. Valitse Tietueet-osion alaosassa CNAME (Alias) ensimmäisestä valikosta.
  3. Täytä seuraavat kentät:
    • Nimi – Anna aliverkkotunnuksen nimi aliaksen määritystä varten. Kirjoita esimerkiksi www.
    • Arvo – Anna isäntänimi, johon haluat aliaksen osoittavan. Kirjoita @ esimerkiksi tietueen yhdistämiseksi suoraan verkkotunnuksesi.
  4. Valitse, kuinka pitkään palvelimen tulisi tallentaa tiedot toisesta valikosta välimuistiin. Tämä tunnetaan nimellä ”TTL” (Time to Live) ja tarkoittaa julkaisuun jäljellä olevaa aikaa
  5. Napsauta Lisää tietue.
  6. Uusi aliverkkotunnus näkyy CNAME (alias) -osiossa.

Muutosten voimaantulo DNS-järjestelmässä voi kestää enimmillään 48 tuntia.

Luettelonäkymä

Luettelonäkymässä tilisi näyttää suurin piirtein tältä:

1. Napsauta sitä verkkotunnuksen nimeä, jota haluat käyttää.
  2. Valitse DNS-vyöhyketiedosto -välilehteä, ja napsauta sitten Muokkaa.
  3. Valitse Tietueet-osion alaosassa CNAME (Alias) ensimmäisestä valikosta.
  4. Täytä seuraavat kentät:
    • Nimi – Anna aliverkkotunnuksen nimi aliaksen määritystä varten. Kirjoita esimerkiksi www.
    • Arvo – Anna isäntänimi, johon haluat aliaksen osoittavan. Kirjoita @ esimerkiksi tietueen yhdistämiseksi suoraan verkkotunnuksesi.
  5. Valitse, kuinka pitkään palvelimen tulisi tallentaa tiedot toisesta valikosta välimuistiin. Tämä tunnetaan nimellä ”TTL” (Time to Live) ja tarkoittaa julkaisuun jäljellä olevaa aikaa
  6. Napsauta Lisää tietue.
  7. Uusi aliverkkotunnus näkyy CNAME (alias) -osiossa.

Muutosten voimaantulo DNS-järjestelmässä voi kestää enimmillään 48 tuntia.

Seuraavat vaiheet

• Jos haluat muokata aliverkkotunnusta, tutustu seuraavaan:
    .
  • Jos haluat poistaa aliverkkotunnuksen, tutustu seuraavaan: