WordPress-hallinta Ohje

Piip piip... raksutusta... raksutusta... numero 42…
No jopas. Näyttää siltä, että hullut robotit ovat taas vauhdissa! Ne ovat ottaneet vallan – ja kääntäneet tämän sivun omalle kielellesi. Robotit tarkoittavat tosiasiassa vain hyvää, ja niiden metallisydän sykkii lämpimänä. Ne haluavat auttaa! Kerro meille, miten hyvin robotit ovat hoitaneet homman. Käytä sivun alalaidan painikkeita. Siirry englanninkieliseen versioon

Lisää aliverkkotunnus WordPress -hallintaan

Voit lisätä verkkotunnuksia tai aliverkkotunnuksia WordPress-hallinta-tiliisi ohjauspaneelin kautta.

1. Siirry GoDaddy-tuotesivulle.
  2. Valitse WordPress -hallinta -osiosta Hallitse sivustolle, jota haluat käyttää.
  3. Avaa tässä ohjauspaneelissa yläreunan Asetukset -välilehti.
  4. Valitse Verkkotunnukset -osiosta Liitä verkkotunnus .
  5. Valitse avattavasta valikosta Lisää ulkoinen verkkotunnus tai aliverkkotunnus tai valitse tietty verkkotunnus tililläsi.
  6. Viimeistele prosessi valitsemalla Liitä.
image näyttää, miten aliverkkotunnus lisätään

Huomautus: Jos käytät aliverkkotunnuksia, sinun on lisättävä ne myös ensisijaisen verkkotunnuksen verkkotunnusohjaimiin.Mikä on aliverkkotunnus?.