WordPress-hallinta Ohje

Yritimme kääntää tämän sivun puolestasi. Englanninkielinen sivu on myös saatavilla.

Lisää aliverkkotunnus WordPress -hallintaan

Voit lisätä verkkotunnuksia tai aliverkkotunnuksia WordPress-hallinta-tiliisi ohjauspaneelin kautta.

1. Siirry GoDaddy-tuotesivulle.
  2. Valitse WordPress -hallinta -osiosta Hallitse sivustolle, jota haluat käyttää.
  3. Avaa tässä ohjauspaneelissa yläreunan Asetukset -välilehti.
  4. Valitse Verkkotunnukset -osiosta Liitä verkkotunnus .
  5. Valitse avattavasta valikosta Lisää ulkoinen verkkotunnus tai aliverkkotunnus tai valitse tietty verkkotunnus tililläsi.
  6. Viimeistele prosessi valitsemalla Liitä.
image näyttää, miten aliverkkotunnus lisätään

Huomautus: Jos käytät aliverkkotunnuksia, sinun on lisättävä ne myös ensisijaisen verkkotunnuksen verkkotunnusohjaimiin.Mikä on aliverkkotunnus?.