No jopas. Näyttää siltä, että hullut robotit ovat taas vauhdissa! Ne ovat ottaneet vallan – ja kääntäneet tämän sivun omalle kielellesi. Robotit tarkoittavat tosiasiassa vain hyvää, ja niiden metallisydän sykkii lämpimänä. Ne haluavat auttaa! Kerro meille, miten hyvin robotit ovat hoitaneet homman. Käytä sivun alalaidan painikkeita. Siirry englanninkieliseen versioon

Lisää asettelulohkoja WordPressissä

WordPress -editorissa on monia asettelulohkoja, painikkeista Spaceriin, jotka voivat auttaa luomaan visuaalisesti vaikuttavia sivuja ja viestejä. Ne löytyvät Lisää lohko -valikosta Asetteluosat -osiossa. Tässä esimerkissä lisätään Sarakkeet -lohko.

1. Avaa lohkoeditori ( Tarvitsetko apua editorin avaamisessa? ).
  2. Valitse Lisää lohko .
  3. Valitse Asetteluosat -osiosta Sarakkeet .
  4. Valitse sarakkeiden määrä.
  5. Täytä lohkot ja laajenna niitä tarpeen mukaan.
  6. Kun olet valmis, julkaise muutokset valitsemalla Päivitä.
Gif -animaatio, joka näyttää, kuinka asettelulohkoja lisätään

Huomautus: Muista päivittää sivusi tai viestisi muokkauksen jälkeen.