No jopas. Näyttää siltä, että hullut robotit ovat taas vauhdissa! Ne ovat ottaneet vallan – ja kääntäneet tämän sivun omalle kielellesi. Robotit tarkoittavat tosiasiassa vain hyvää, ja niiden metallisydän sykkii lämpimänä. Ne haluavat auttaa! Kerro meille, miten hyvin robotit ovat hoitaneet homman. Käytä sivun alalaidan painikkeita. Siirry englanninkieliseen versioon

Lisää asiakas GoDaddy Pro Hubiin

Voit määrittää asiakkaasi Pro Hubissa. Kun olet lisännyt asiakkaita, pyydät heidän tuotteidensa ja sivustojensa käyttöä ja hallintaa, lähetät ehdotettuja ostoslistoja ja seuraat heidän työstään.

Huomautus: Näet tämän kokemuksen vain, jos olet ottanut Pro Hub -beetan käyttöön. Jos ei, tutustu muihin Pro -artikkeleihimme .

1. Kirjaudu Hub -tilillesi.
  2. Valitse päävalikosta Asiakkaat .
  3. Valitse Lisää asiakas -painike.
  4. Anna etu-, sukunimi ja yrityksen nimi tälle asiakkaalle.
  5. Anna asiakkaasi sähköpostiosoite.
  6. Valitse Lisää asiakas .