Kotisivukone Ohje

Piip piip... raksutusta... raksutusta... numero 42…
No jopas. Näyttää siltä, että hullut robotit ovat taas vauhdissa! Ne ovat ottaneet vallan – ja kääntäneet tämän sivun omalle kielellesi. Robotit tarkoittavat tosiasiassa vain hyvää, ja niiden metallisydän sykkii lämpimänä. Ne haluavat auttaa! Kerro meille, miten hyvin robotit ovat hoitaneet homman. Käytä sivun alalaidan painikkeita. Siirry englanninkieliseen versioon

Lisää asiakas tapaamiseen tai tapahtumaan

Asiakas saattaa tarvita apuasi sen lisäämiseen olemassa olevaan tapaamiseen tai tapahtumaan. Jos tarvitset uuden tapahtuman, lisää hetkeksi palvelu (tapaaminen tai tapahtuma) ja palaa sitten tänne lisäämään asiakkaita.

1. Siirry GoDaddy-tuotesivulle.
  2. Vieritä alaspäin kohtaan Website Builder ja valitse Hallitse sen sivuston kohdalla, jota haluat muuttaa.
  3. Valitse Koontinäytössä Tapaamiset > Kalenteri .
  4. Valitse Lisää varaus .
  5. Valitse haluamasi palvelu, päivämäärä ja aika.
  6. Lisää asiakkaasi etunimi, sukunimi ja sähköpostiosoite, jotta voit lisätä heidät osallistujaksi. Asiakas saa sähköpostivahvistuksen ja linkin aikataulun muuttamiseen (jos se on käytössä).
  7. Valitse Tallenna.