No jopas. Näyttää siltä, että hullut robotit ovat taas vauhdissa! Ne ovat ottaneet vallan – ja kääntäneet tämän sivun omalle kielellesi. Robotit tarkoittavat tosiasiassa vain hyvää, ja niiden metallisydän sykkii lämpimänä. Ne haluavat auttaa! Kerro meille, miten hyvin robotit ovat hoitaneet homman. Käytä sivun alalaidan painikkeita. Siirry englanninkieliseen versioon

Lisää asiakkaita GoDaddy Pro -jäsentililleni

Näin voit lisätä asiakkaita GoDaddy Pro -jäsentilillesi ja pyytää sitten käyttöoikeutta heidän tileihinsä hallitaksesi tuotteitaan helposti. Käyttöoikeustasoja on kaksi:

• Asiakkaat voivat antaa sinulle luvan hallita ja ostaa tuotteita tilejään varten. Asiakkaan on annettava maksutiedot GoDaddylle.
  • Asiakkaat voivat antaa sinulle luvan hallita tileihinsä liittyviä tuotteita. Voit ehdottaa asiakkaalle tuotteita ja hallita niitä sen jälkeen, kun asiakas on ostanut ne.

1. Siirry GoDaddy tuotteen sivulle.
  2. Valitse GoDaddy Pro .
  3. Valitse vasemmasta sivupalkista Asiakkaat.
  4. Jos et ole vielä lisännyt yhtään asiakasta, näet Lisää asiakas -näytön. Jos olet jo lisännyt asiakkaan, valitse Lisää toinen asiakas .
  5. Anna Lisää asiakas -lomakkeessa asiakkaan etunimi , sukunimi ja yritys . Kun olet valmis, valitse Tallenna .
  6. Valitse Pyydä käyttöoikeutta .
  7. Valitse vaihtoehto Käyttöoikeustason alapuolella. Valitse sitten Seuraava :
    • Valitse vaihtoehto Manage Products (hallitse tuotteita), jos sinun tarvitsee ainoastaan suositella tuotteita asiakkaalle. Asiakas itse tekee päätöksen niiden ostamisesta.
    • Valitse Hallitse tuotteita ja ostoja, jos haluat pystyä ostamaan tuotteita asiakkaan maksutietojen avulla. Sinun ei tarvitse tarkastella tai muokata asiakkaasi maksutietoja.
  8. Anna asiakkaan sähköpostiosoite . Olemme lisänneet perusviesti joka selittää pyyntö - voit muokata viestiä, jos haluat.
  9. Valitse Lähetä sähköposti .

Lähetämme asiakkaalle tilin käyttöoikeuspyynnön sähköpostilla. Kun asiakas hyväksyy pyyntösi, lähetämme sinulle lopullisen vahvistuksen sähköpostilla.