GoDaddy-sähköpostimarkkinointi Ohje

Piip piip... raksutusta... raksutusta... numero 42…
No jopas. Näyttää siltä, että hullut robotit ovat taas vauhdissa! Ne ovat ottaneet vallan – ja kääntäneet tämän sivun omalle kielellesi. Robotit tarkoittavat tosiasiassa vain hyvää, ja niiden metallisydän sykkii lämpimänä. Ne haluavat auttaa! Kerro meille, miten hyvin robotit ovat hoitaneet homman. Käytä sivun alalaidan painikkeita. Siirry englanninkieliseen versioon

Lisää bannerikuva

Bannerikuva on kuva, joka menee aivan sähköpostikampanjan yläreunaan. Se on lukijan ensimmäinen vaikutelma, joten haluat bannerikuvasi sopivan yrityksesi brändiin tai uutiskirjeesi tunnelmaan. Voit usein napata jotain omasta arkistostasi, mutta jos sinulla ei ole mitään helposti saatavilla, niitä on paljon vapaat resurssit siellä. Jos aloitat raakakuvalla, harkitse viettää aikaa suosikkikuvieditorissa rajaamalla ja lisäämällä tekstiä. Haluat, että bannerikuvasi sieppaa oikean sävyn.

Huomautus: Tallenna kuva 590 pikselin levyiseksi, jotta renderointi ja lataus olisi mahdollisimman tehokasta. Bannerin korkeus riippuu sinusta.

1. Kirjaudu GoDaddy Email Marketing -tilillesi, ellet jo ole kirjautunut. (Tarvitsetko apua sisäänkirjautumisessa?)
  2. Sinun Hyvä isä Email Marketing-tili, napsauta Kampanjat .
  3. Klikkaus Muokata kampanjassa, jossa haluat työskennellä, tai Säveltää luoda uuden kampanjan.
  4. Sivupalkissa Kuvat , klikkaus Lisää kuva löytääksesi bannerikuvatiedoston.
  5. Huomautus: Harkitse käyttöä Canva luoda uusi banneri. Kokeile näitä mittoja: 590 x 175 px. Lisää ja muokkaa omaa kuvaa napsauttamalla Canvassa Lataukset vasemmassa paneelissa. Klikkaus Elementit valita yksi Canvan ilmaisista valokuvista. Klikkaus Teksti lisätä tekstiä. Kun olet valmis, napsauta ladata sivun yläosassa ja tallenna kuva PNG-tiedostona.

6. Etsi ja avaa banneriksi haluamasi kuvatiedosto. Klikkaus Lataa kuva .
  7. Kun kuva on ladattu, näet kuvan pikkukuvan Kuvat sivupalkki. Vedä kuva sivupalkista ja pudota se bannerialueelle.
  8. Sinua pyydetään lisää linkki bannerikuvaan . On erittäin suositeltavaa, että sinä tee banneri napsautettavaksi . Kirjoita URL-osoite ja napsauta Tallentaa .
  9. Klikkaus Tallentaa tallentamalla edistymistä säveltäjän sivun ylä- tai alaosassa.
  10. Klikkaus Esikatselu oikeassa yläkulmassa nähdäksesi kampanjasi samalla tavalla kuin lukijasi näkevät sen.

Suosittelemme aina bannerikuvien käyttöä, mutta jos sinulla on kampanja, joka vaatii jotain erilaista, voit ohittaa bannerikuvan jättämällä banneritilan tyhjäksi. Kampanjasi alkaa ulkoasun ensimmäisestä moduulista, eikä siinä näy mitään bannerille.