Lisää CAA -tietue

CAA -tietueita (Certification Authority Authorization) käytetään DNS -vyöhyketiedostossa määrittämään, mitkä varmenteiden myöntäjät (CA) voivat myöntää SSL -varmenteita verkkotunnukselle. Varmenteita myönnettäessä kaikkien julkisesti luotettavien varmentajien on tarkastettava ja kunnioitettava CAA -tietueita. CAA -tietueen tiedot löytyvät SSL -palveluntarjoajaltasi.

1. Kirjaudu sisään GoDaddy -verkkotunnusten hallintakeskukseen . (Tarvitsetko apua sisäänkirjautumisessa? Etsi käyttäjätunnuksesi tai salasanasi .)
  2. Valitse verkkotunnuksesi päästäksesi Verkkotunnuksen asetukset -sivulle.
    valitse verkkotunnus
  3. Valitse vyöhyketiedosto valitsemalla Hallitse DNS : ää.
  4. Lisää uusi tietue valitsemalla Lisää .
    valitse Lisää uusi tietue
  5. Valitse CAA Tyyppi -valikon vaihtoehdoista.
  6. Anna CAA -tietueesi SSL -palveluntarjoajan tiedot:
    • Nimi : CAA -tietueen verkkotunnus tai aliverkkotunnus. Kirjoita CAA -tietue pääverkkotunnukseesi kirjoittamalla @ .
    • Merkinnät : Allekirjoittamaton kokonaisluku välillä 0 & 255;
    • Tunniste : ASCII -merkkijono, joka edustaa tietueen edustaman ominaisuuden tunnistetta. Tämä määritetään tyypillisesti ongelmana , numberwild tai iodef riippuen vaatimuksistasi.
    • Arvo : Valittuun sivustotagiin liittyvä arvo.
    • TTL: Kuinka pitkäksi aikaa palvelin tallentaa tiedot välimuistiin. Oletusasetus on 1 tunti.
  7. Tallenna uusi CAA -tietue valitsemalla Lisää tietue.

Useimmat DNS -päivitykset tulevat voimaan tunnin sisällä, mutta päivitys maailmanlaajuisesti voi kestää jopa 48 tuntia.

Aiheeseen liittyvät vaiheet

• CAA -tietueiden puuttuminen valtuuttaa normaalin rajoittamattoman varmenteen myöntämisen, ja yhden tyhjän myöntämistunnisteen olemassaolo estää kaiken varmenteen myöntämisen.
  • Muokkaa CAA -tietuettasi milloin tahansa.