No jopas. Näyttää siltä, että hullut robotit ovat taas vauhdissa! Ne ovat ottaneet vallan – ja kääntäneet tämän sivun omalle kielellesi. Robotit tarkoittavat tosiasiassa vain hyvää, ja niiden metallisydän sykkii lämpimänä. Ne haluavat auttaa! Kerro meille, miten hyvin robotit ovat hoitaneet homman. Käytä sivun alalaidan painikkeita. Siirry englanninkieliseen versioon

Lisää CoBlocks -ruoka- ja juomalohko WordPressiin

Ruoka ja juomat -ryhmä on lohkoryhmä, joka on järjestetty ennalta määritettyyn malliin esittelemään sivustosi tuotteita. Voit määrittää otsikon, kuvauksen, hinnan ja lisätä kuvan lohkoon.

1. Avaa lohkoeditori ( Tarvitsetko apua editorin avaamisessa? ).
  2. Valitse Lisää lohko .
  3. Valitse CoBlocks -osiosta Ruoka ja juoma -ruutu.
  4. Aseta kursori valikon otsikkoon ja kirjoita otsikko.
  5. Lisää jokaiselle valikkokohdalle otsikko, kuvaus ja hinta.
  6. Valinnainen: Jos haluat käyttää kuvakkeita, laajenna lohkon asetuksissa Kohde -asetukset ja valitse niiden valintaruudut, joita haluat käyttää.
  7. Valinnainen: Jos haluat lisätä kuvan, vaihda lohkoasetuksissa Kuva .
  8. Vaihtoehtoisesti: Jatka lohkojen täyttämistä, jos haluat lisätä valikkovalintoja.
  9. Kun olet valmis, julkaise muutokset valitsemalla Päivitä.

Voit lisätä valikko -osia lisäämällä uuden Ruoka ja juoma -blokin.