No jopas. Näyttää siltä, että hullut robotit ovat taas vauhdissa! Ne ovat ottaneet vallan – ja kääntäneet tämän sivun omalle kielellesi. Robotit tarkoittavat tosiasiassa vain hyvää, ja niiden metallisydän sykkii lämpimänä. Ne haluavat auttaa! Kerro meille, miten hyvin robotit ovat hoitaneet homman. Käytä sivun alalaidan painikkeita. Siirry englanninkieliseen versioon

Lisää diaesitys kotisivulleni

Lähes kaikkien verkkokaupan teemojen avulla voit luoda lyhyen diaesityksen kotisivusi yläosaan, mikä voi auttaa asiakkaita tutustumaan sivustoosi.

1. Kirjaudu sisään GoDaddy-tilillesi ja avaa tuotteesi. (Tarvitsetko apua tuotteen avaamiseen?)
  2. Napsauta Kaupan suunnittelu -valikkoa ja napsauta sitten Teema -välilehteä.
  3. Nykyinen teemasi näkyy vasemmalla. Voit vaihtaa teemaa napsauttamalla Vaihda teemaa .
    Napsauta Vaihda teema -painiketta
  4. Napsauta Näytä teema teemasta saadaksesi lisätietoja aiheesta.
  5. Kun olet tarkastellut teemaa, voit käyttää ja > -painikkeilla voit selata teemojen pikkukuvia, joissa on Kuvan liukusäädin -toiminto, ja napsauta sitten Valitse tämä teema .
    Napsauta Valitse tämä teema -painiketta
  6. Napsauta + -painiketta Kotisivun mukaan nähdäksesi teeman oletusarvoisen Pääkuvan , ja napsauta sitten Vaihda kuva .
    Napsauta Vaihda kuva -painiketta
  7. Selaa haluamasi kuvan kohdalle, kehystä sitä käyttämällä Muuta ja siirrä sopivaksi -ikkunaa ja napsauta OK . Kuvasi korvaa teeman alkuperäisen kuvan.
  8. Lisää toinen dia napsauttamalla + ja vedä sitten uusi kuva harmaaseen ruutuun tai lataa kuva napsauttamalla ruutua. Muuta kuvan kokoa ja rajaa se aikaisemmin ja lisää se kuvajoukkoosi napsauttamalla OK.
    Kuvasi korvaa teeman alkuperäisen kuvan
  9. Huomautus: Voit poistaa dian napsauttamalla Poista dia sen esikatselualueen oikeasta alakulmasta.

10. Kun olet lisännyt kaikki kuvat (enintään neljä), voit muuttaa niiden järjestystä napsauttamalla ja vetämällä niitä.
    Muuta niiden järjestystä napsauttamalla ja vetämällä kuvia
  11. Tervetuloa -osion alla voit valita, näkyvätkö otsikko ja kotisivusi yläosassa oleva viesti.
    Anna tervetulolohkon tiedot
  12. Voit valita, että kuvat näytetään Tervetuloa -otsikon alapuolella Kuva -lohkoissa . Jos annat URL -osoitteen, asiakas voi napsauttaa kuvaa ja ohjata sen toiselle sivustolle tai voit ohjata sen verkkosivustosi eri sivulle.
  13. Valitse, näytetäänkö toissijaisen viestin lohko, joka näyttää otsikon ja tekstin sivustosi vasemmassa alakulmassa ja oikealla puolella.
    Anna tiedot Toissijainen sanoma -lohkoa varten.
  14. Napsauta Tallenna, kun olet valmis.
  15. Huomautus: Tarkista sivustosi valitsemalla näytön oikeasta yläkulmasta Näytä kauppa.