Lisää digitaalinen lahjakortti

Määritä lahjakorttilinkki ja upota se sivustoosi, jotta sivustosi kävijät voivat ostaa sinulta digitaalisia lahjakortteja. Lahjakortti voi tehostaa myyntiä, aktivoida olemassa olevia asiakkaitasi ja tuoda kauppaan uusia myös asiakkaita. Lahjakorttien määrittäminen ja myynti verkossa on ilmaista. Sinun tarvitsee maksaa vain luottokorttimaksujen käsittelystä.

Vaaditaan: Ennen kuin aloitat, määritä oma Gift Up! -tili, Square-tili tai jokin muu maksunkäsittelypalvelu. Tutustumalla Lisätietoja-osioon alla voit lukea lisää siitä, miten asiakkaat voivat lunastaa lahjakorttinsa verkkokaupassasi tai fyysisessä myymälässäsi.
  1. Siirry GoDaddy-tuotesivulle.
  2. Vieritä kohtaan Website Builder ja valitse Hallitse sen sivuston kohdalla, jota haluat muuttaa.
  3. Avaa kotisivukone valitsemalla Muokkaa verkkosivustoa tai Muokkaa sivustoa .
  4. Lisää osio, etsi kohta Lahjakortti ja valitse sitten Lisää.
  5. Valitse Lahjakortti-valikosta Lahjakortin asetukset.
    Valitse valikosta Lahjakortin asetukset
  6. Siirry erillisessä välilehdessä tai ikkunassa Gift Up! -tiliisi tai Square-tiliisi ja kirjaudu sisään.
    • Gift Up!: Kun olet luonut lahjakorttisi, siirry Asetuksiin ja valitse Hae kassakoodi/linkki. Valitse sitten Kopioi linkkisi vieressä.
      Mistä löydät digitaalisen lahjakortin URL-osoitteen Gift Up! -palvelussa?
    • Square: Valitse vasemmanpuoleisesta valikosta Lahjakortit ja noudata kehotteita. Tarkista Square-hallintapaneelissa, että Myy eGift-lahjakortteja verkossa -vaihtoehto on käytössä. Kopioi digitaalisen lahjakortin URL-osoite Square-hallintapaneelista. Jos sinulla on ongelmia, lue Squaren ohjeartikkeli (tai katso video tai tee määritys sovelluksestasi) ja Squaren usein kysytyt kysymykset.
      Digitaalisen lahjakortin URL-osoitteen paikantaminen Squaressa
  7. Liitä kopioimasi URL-osoite Website Builder -sivustossasi Lahjakortin URL -kenttään.
  8. Määritä muut osion asetukset ja muista julkaista sivustosi, jotta muutokset tulevat näkyviin.