Lisää digitaalisia tuotteita

Haluat ehkä tarjota Websites + Marketing -verkkokaupassasi digitaalisia tuotteita, kuten ladattavia asiakirjoja, videoita tai äänitiedostoja. Websites + Marketing -sivustot voi olla sekä digitaalisia tuotteita että fyysisiä tuotteita, jotka toimitetaan asiakkaillesi.

Huomautus: Digitaalisten tuotteiden lisääminen ei ole mahdollista mobiililaitteilla.

1. Siirry GoDaddy -tuotesivulle.
  2. Vieritä kohtaan Websites + Marketing ja valitse Hallitse verkkosivustosi tai myymäläsi kohdalta.
  3. Valitse Koontinäytössä Commerce ja sitten Products -kohdassa Products .
  1. Siirry GoDaddy -tuotesivulle.
  2. Vieritä kohtaan Websites + Marketing ja valitse Hallitse verkkosivustosi tai myymäläsi kohdalta.
  3. Siirry Koontinäytöstä kohtaan Kauppa > Tuotteet .
  1. Lisää uusi tuote valitsemalla Lisää -painike.
  2. Valitse Video/Digital -tuotetyyppi.
    Valitse Digitaalinen painike
  3. Aloita antamalla pakolliset kentät Tuotteen nimi ja Hinta. Täytä loput kentät tarpeen mukaan.
    • Kuva tai video : Kuvat sisältävät tuotteet ovat houkuttelevampia. Valitse jompikumpi painikkeista ja etsi tiedosto, jota haluat käyttää, ja valitse Avaa .

Huomautus : Kuvien on oltava .jpg-, .jpeg-, .gif- tai .png -muodossa, ja niiden koko ei saa olla yli 10 Mt. (Voit ladata kuvia, joiden koko on enintään 5000 x 5000 pikseliä, mutta niiden enimmäisnäyttö on 1920 x 1080 pikseliä.)

• Alennushinta : Näyttää myyntihinnan, kun normaalihinta on yliviivattu
    • Veroluokka : Oletusarvoisesti luokaksi on määritetty Digitaaliset tuotteet . Jos tuote on verotettava, muuta valikosta Vakio tai valitse Ei verotettava .
    • Näkyvyys : Vaihda Näkyvä myymälässä -asetukseksi ei, jos haluat piilottaa kausiluonteiset tuotteet tai jos aiot näyttää useita tuotteita samanaikaisesti myöhemmin.
    • Luokat : Tee tuotteiden löytämisestä helpompaa luomalla luokkia, kuten vaatteet, kotitaloustavarat ja lelut. Saat lisätietoja alaluokkien luomisesta kohdasta Lisää tuoteluokkia .
  4. Välilehtien avulla voit lisätä tietoja ja tarjota digitaalisen tuotteen.
    • Kuvaus : Lisää tietoja tuotteesta.
    • Ladattava sisältö : Valitse Lisää tiedosto . Kun olet lisännyt tuotetiedoston ja nimennyt sen, lataa se valitsemalla Tallenna.

Huomautus : Tuotetta kohti voidaan ladata enintään 10 tiedostoa. Lähes kaikki tiedostotyypit ovat sallittuja (mp3, mp4, m4a, zip, csv, xls, jne.), Ja kukin ei voi olla suurempi kuin 2 Gt. Asiakkaasi saa yksilöllisen URL -osoitteen kutakin tiedostoa varten ja voi ladata tiedoston enintään kolme kertaa.

• Hakukoneet : Lisää tähän tuotteeseen automaattisesti suoran linkin, jota voit muokata.
  5. Valitse Tallenna uudelleen, kun olet valmis, tai napsauta Tallenna ja lisää toinen, jos haluat lisätä muita tuotteita.

Huomautus : Verkkomyymälääsi voi lisätä korkeintaan 5 000 tuotetta fyysisten ja digitaalisten tuotteiden yhdistelminä. Voit ladata enintään 100 tuotetta kerralla. Vaikka voit lisätä tai tuoda tuotteita myymälääsi, vientivaihtoehtoa ei ole.

6. Julkaise sivustosi, jotta muutokset tulevat voimaan sivustolle.

Katso demo, johon sisältyy tuotteiden, tuotekuvien, hinnoittelun, verojen ja toimitusten lisääminen osana Lisää verkkomyymälää verkkosivustoosi -oppaaseen.