Kotisivukone Ohje

Piip piip... raksutusta... raksutusta... numero 42…
No jopas. Näyttää siltä, että hullut robotit ovat taas vauhdissa! Ne ovat ottaneet vallan – ja kääntäneet tämän sivun omalle kielellesi. Robotit tarkoittavat tosiasiassa vain hyvää, ja niiden metallisydän sykkii lämpimänä. Ne haluavat auttaa! Kerro meille, miten hyvin robotit ovat hoitaneet homman. Käytä sivun alalaidan painikkeita. Siirry englanninkieliseen versioon

Lisää digitaalisia tuotteita

Haluat ehkä tarjota Website Builder -verkkokaupassasi digitaalisia tuotteita, kuten ladattavia asiakirjoja, videoita tai äänitiedostoja. Sinulla voi olla sekä digitaalisia tuotteita että fyysiset tuotteet , jotka toimitetaan asiakkaillesi.

1. Avaa palvelun GoDaddy tuotesivu.
  2. Vieritä alaspäin kohtaan Website Builder ja valitse Hallitse verkkosivustosi tai myymäläsi kohdalta.
  3. Valitse Koontinäytöstä Kauppa ja sitten Tuotteet .
    Siirry kohtaan Kauppa ja sitten Tuotteet
  4. Lisää uusi tuote valitsemalla Lisää -painike
  5. Valitse Digitaalinen -tuotetyyppi.
    Valitse Digitaalinen painike
  6. Aloita antamalla Tuotteen nimi ja Hinta , jotka ovat pakollisia kenttiä. Täytä loput kentät tarpeen mukaan.
    • Kuva tai video : Kuvat sisältävät tuotteet ovat houkuttelevampia. Valitse jompikumpi painikkeista ja etsi tiedosto, jota haluat käyttää, ja valitse Avaa .

Huomautus: Kuvien on oltava .jpg-, .jpeg-, .gif- tai .png-muodossa, ja kunkin kuvan koko voi olla enintään 10 Mt. (Voit siirtää palvelimeen kuvia, joiden koko on enimmillään 5000 x 5000 pikseliä, mutta ne näytetään maksimissaan koossa 1920 x 1080 pikseliä.)

• Myyntihinta : Näyttää myyntihinnan, normaalihinta yliviivattu
    • Veroluokka : Oletusarvoisesti luokaksi on määritetty Digitaaliset tuotteet . Jos tuote on verotettava, muuta valikosta Vakio tai valitse Ei verotettava .
    • Näkyvyys : Poista valinta Näytä kaupassa piilottaa kausitavarat tai jos aiot näyttää useita tuotteita samanaikaisesti myöhemmin.
    • Luokat : Helpota tuotteiden löytämistä luomalla luokkia, kuten vaatteet, kotitaloustavarat ja lelut. Lisätietoja alaluokkien luomisesta on kohdassa Tuoteluokkien lisääminen.
  7. Välilehtien avulla voit lisätä tietoja ja tarjota digitaalisen tuotteen.
    • Kuvaus : Lisää tietoja tuotteesta.
    • Ladattava sisältö : Valitse Lisää tiedosto . Kun olet lisännyt tuotetiedoston ja nimennyt sen, lataa se valitsemalla Tallenna.

Huomautus: Tuotetta kohti voi ladata enintään 10 tiedostoa, joista kukin ei saa olla suurempi kuin 2 Gt. Asiakkaasi saa yksilöllisen URL -osoitteen kutakin tiedostoa varten ja voi ladata tiedoston enintään kolme kertaa.

• Hakukoneet : Lisää tähän tuotteeseen automaattisesti suoran linkin, jota voit muokata.
  8. Valitse Tallenna uudelleen, kun olet valmis, tai napsauta Tallenna ja lisää toinen, jos haluat lisätä muita tuotteita.

Huomautus: Voit lisätä enintään 5000 tuotetta verkkomyymälääsi. Tämä määrä voi sisältää haluamasi yhdistelmän fyysisiä ja digitaalisia tuotteita. Enintään 100 tuotetta voidaan lisätä kerralla eränä. Voit lisätä tai tuoda tuotteita kauppaasi, mutta järjestelmä ei sisällä tuotteiden vientitoimintoa. (InstantPage-käyttäjät voivat lisätä sivustoon yhteensä enintään kuusi tuotetta, eivätkä he voi tuoda tuotteita järjestelmään erätoimintona.)

9. Julkaise sivustosi, jotta muutokset tulevat voimaan sivustolle.

Liittyvä vaihe