Lisää digitaalisia tuotteita

Myydessäsi tuotteita Website Builder-verkkomyymälän kautta voit tarjota myytäväksi fyysisiä tai digitaalisia tuotteita. Tämä artikkeli selittää, miten voit lisätä ladattavia digitaalisia tuotteita, kuten videoita tai äänitiedostoja. Lue tämä artikkeli, jos haluat lisätä asiakkaillesi toimitettavia fyysisiä tuotteita.

1. Kirjaudu sisään GoDaddy-tilillesi ja avaa tuotteesi. (Tarvitsetko apua tuotteen avaamiseen?)
  2. Kun kauppasi tulee näkyviin, valitse Hallitse kauppaa.
  3. Valitse Kauppa-välilehti ja valitse sitten Lisää tuote.
    Valitse “Lisää tuote”
  4. Siirry tuotteen lisäyksen sivulla Tuotteen tyyppi -osioon ja valitse Digitaalinen.
    Valitse Digitaalinen-painike
  5. Aloita valitsemalla Tuotteen nimi ja Hinta, jotka ovat pakollisia kenttiä. Täytä loput kentät haluamallasi tavalla.
    Kentän nimi Selitys
    Alennushinta Näyttää alennushinnan sekä normaalin hinnan, jonka päällä on rasti
    Veroluokka Oletusasetuksena luokaksi on määritetty Digitaaliset tuotteet. Jos tuote on verotettava, vaihda valikon asetukseksi Vakio. Valitse muussa tapauksessa Ei verotettava.
    Näkyvyys Poista Näytä kaupassa -valinta, jos haluat piilottaa näkyvistä kausiluonteisia tuotteita tai jos aiot esittää useita eri tuotteita samanaikaisesti myöhemmin.
    Luokat Voit helpottaa tuotteiden etsimistä luomalla luokkia, kuten esimerkiksi vaatteet, kotitaloustavarat tai lelut. Lisätietoja alaluokkien luomisesta on kohdassa Tuoteluokkien lisääminen.
  6. Jos haluat lisätä kuvan tai videon, valitse jompikumpi näistä painikkeista ja selaa sen tiedoston kohdalle, jota haluat käyttää. Valitse sitten Avaa.

Huomautus: Kuvien on oltava .jpg-, .jpeg-, .gif- tai .png-muodossa, ja kunkin kuvan koko voi olla enintään 10 Mt. (Voit siirtää palvelimeen kuvia, joiden koko on enimmillään 5000 x 5000 pikseliä, mutta ne näytetään maksimissaan koossa 1920 x 1080 pikseliä.)

7. Valitse Tiedostot-välilehti ja valitse sitten Lisää tiedosto. Kun olet lisännyt tuotetiedostosi ja nimennyt sen, siirrä se palvelimeen valitsemalla Tallenna. (Voit käyttää kahta muuta välilehteä tarvitessasi.)
    lisää ja tallenna tiedosto
    Välilehden nimi Voit käyttää sitä seuraaviin tehtäviin
    Kuvaus Lisää tuotteita koskevia tietoja.
    Tiedostot Lisää ja lataa palvelimeen digitaalinen tiedosto (esim. video- tai äänitiedosto) tuotetta varten.

Huomautus: Myyjä voi siirtää palvelimeen enimmillään 10 tiedostoa tuotetta kohti. Kukin tiedosto voi olla kooltaan enintään 2 Gt. Tuotteen ostava asiakas saa yksilöllisen URL-osoitteen kutakin tiedostoa varten ja voi ladata tiedoston enintään kolme kertaa.

Hakukoneet Lisää automaattisesti suoran linkin tähän tuotteeseen. Voit tarvittaessa muuttaa linkkiä.
  8. Valitse Tallenna uudelleen, kun olet valmis, tai napsauta Tallenna ja lisää toinen, jos haluat lisätä muita tuotteita.

Huomautus: Voit lisätä enintään 5000 tuotetta verkkomyymälääsi. Tämä määrä voi sisältää haluamasi yhdistelmän fyysisiä ja digitaalisia tuotteita. Enintään 100 tuotetta voidaan lisätä kerralla eränä. Voit lisätä tai tuoda tuotteita kauppaasi, mutta järjestelmä ei sisällä tuotteiden vientitoimintoa. (InstantPage-käyttäjät voivat lisätä sivustoon yhteensä enintään kuusi tuotetta, eivätkä he voi tuoda tuotteita järjestelmään erätoimintona.)

9. Julkaise sivustosi, jotta muutokset tulevat voimaan sivustolle.

Liittyvä vaihe