Lisää DNS-verkkohotelli

Lisää verkkotunnuksesi DNS-verkkohotelliin ja hallinnoi DNS:ää meillä samalla, kun pidät verkkotunnuksen rekisteröinnin toisessa yrityksessä.

1. Kirjaudu GoDaddy-palvelun verkkotunnusten hallintakeskukseen. (Tarvitsetko apua sisäänkirjautumisessa? Etsi käyttäjätunnuksesi tai salasanasi.)
  2. Valitse DNS ja sitten Lisää DNS-verkkohotelli.
    valitse lisää dns-verkkohotelli dns-valikosta
  3. Kirjoita verkkotunnuksesi Verkkotunnus-kenttään ja valitse sitten Seuraava.
  4. Määritä annetut nimipalvelimet verkkotunnuksellesi verkkotunnuksen rekisterinpitäjän kautta. Verkkotunnuksesi vyöhyketiedosto ei ole aktiivisena DNS-verkkohotellissa, ennen kuin olet päivittänyt nimipalvelimesi.

DNS-muutosten tuleminen voimaan maailmanlaajuisesti voi kestää 48 tuntia.