Lisää DNS-verkkohotelli

Voit lisätä, muokata tai poistaa toisessa yrityksessä rekisteröidyn verkkotunnuksen DNS-tietueita lisäämällä sen tilisi DNS-verkkohotelliin. Näin voit hallita DNS:ää kanssamme ja pitää verkkotunnuksen rekisteröinnin toisessa yrityksessä. Voit myös siirtää verkkotunnuksen käyttöön ja hallita kaikkea samalla tilillä.

1. Kirjaudu sisään GoDaddyn verkkotunnusten hallintakeskukseen. (Tarvitsetko apua sisäänkirjautumisessa? Etsi käyttäjätunnuksesi tai salasanasi.)
  2. Napsauta Asetukset-valikossa DNS-välilehteä ja valitse Lisää DNS-verkkohotelli.

Lisää DNS-verkkohotelli
  3. Anna Verkkotunnus-kenttään sen verkkotunnuksen nimi, jota haluat hallita DNS-verkkohotellilla ja napsauta Seuraava.
  4. Näkyviin tulee viesti, jossa on verkkotunnukseen lisättävät nimipalvelimet.
  5. Pakollinen: Viimeistele prosessi ja aktivoi vyöhyketiedosto päivittämällä verkkotunnuksen nimipalvelimet. Tämä tehdään nykyisessä verkkotunnuksen rekisterinpitäjässä (jossa verkkotunnus on rekisteröity).

Kaikkien muutosten tuleminen voimaan voi kestää 48 tuntia. Tänä aikana verkkosivuston, sähköpostin ja muiden verkkotunnuspalveluiden toiminnassa voi olla katkoja.

Tähän liittyvä vaihe

Lisätietoja

• Siirrä verkkotunnus, jotta kaikki saadaan yhdelle tilille.