Lisää DNS-verkkohotelli

DNS-verkkohotellilla voit hallita GoDaddy-tililläsi niiden verkkotunnusten DNS:iä, joita ei ole rekisteröity GoDaddy-palvelussa. Kun olet lisännyt DNS-verkkohotellin verkkotunnuksellesi, luomme GoDaddy-tilillesi vyöhyketiedoston, jossa voit lisätä, muokata ja poistaa DNS-tietueita. Aktivoi sinulle luotu vyöhyketiedosto päivittämällä nimipalvelimet, joihin verkkotunnuksesi on rekisteröity.

1. Kirjaudu GoDaddy-verkkotunnuksen portfolioon. (Tarvitsetko apua sisäänkirjautumisessa? Etsi käyttäjätunnuksesi tai salasanasi.)
  2. Valitse sivuvalikosta Palvelut ja sitten DNS-verkkohotelli.
    näyttökuva useista valituista verkkotunnuksista
  3. Kirjoita verkkotunnuksesi Verkkotunnus-kenttään ja valitse sitten Seuraava.
  4. Määritä annetut nimipalvelimet verkkotunnuksellesi verkkotunnuksen rekisterinpitäjän kautta.
    • Verkkotunnuksesi vyöhyketiedosto ei ole aktiivinen GoDaddy-tililläsi ennen kuin olet päivittänyt nimipalvelimet, joihin verkkotunnuksesi on rekisteröity.

Useimmat DNS -päivitykset tulevat voimaan tunnin sisällä, mutta päivitys maailmanlaajuisesti voi kestää jopa 48 tuntia.