Lisää DS -tietue

Lisää DS -tietueet verkkotunnuksiin, jotka on rekisteröity GoDaddy -palvelussa mutta eivät käytä GoDaddy -nimipalvelimia. Sinun on otettava DNSSEC käyttöön DNS -palveluntarjoajalla, mikä luo Declaration of Signing -tietueen. Sen jälkeen voit lisätä DS -tietueet verkkotunnukseesi GoDaddy -tililläsi.

1. Kirjaudu GoDaddy-verkkotunnuksen portfolioon. (Tarvitsetko apua sisäänkirjautumisessa? Etsi käyttäjätunnuksesi tai salasanasi.)
  2. Valitse yksittäinen verkkotunnus päästäksesi Verkkotunnuksen asetukset -sivulle.
    valitse yksi verkkotunnus
  3. Valitse DNS ja valitse sitten DS Records.
    valitse ds tietueet -välilehti
  4. Valitse Lisätä .
  5. Anna uuden DS -tietueen tiedot.
    • Key Tag : DS -tietueen tunnistenumero, 1–65536.
    • Algoritmi : Valitse algoritmi käytettävissä olevista vaihtoehdoista.
    • Ruuansulatuskanavan tyyppi : Valitse 1 tai 2 valikosta.
    • Digest : Digitaalinen aakkosnumeerinen merkkijono.
  6. Lisää DS -tietueesi valitsemalla Tallenna .
  7. Huomautus: Jos saat virheen tallennettaessa DS -tietuettasi, varmista, että antamasi tiedot ovat oikein DNS -palveluntarjoajalta. Et voi tallentaa virheellisiä DS -tietueita.

Useimmat DNS -päivitykset tulevat voimaan tunnin kuluessa, mutta päivitys maailmanlaajuisesti voi kestää jopa 48 tuntia.