No jopas. Näyttää siltä, että hullut robotit ovat taas vauhdissa! Ne ovat ottaneet vallan – ja kääntäneet tämän sivun omalle kielellesi. Robotit tarkoittavat tosiasiassa vain hyvää, ja niiden metallisydän sykkii lämpimänä. Ne haluavat auttaa! Kerro meille, miten hyvin robotit ovat hoitaneet homman. Käytä sivun alalaidan painikkeita. Siirry englanninkieliseen versioon

Lisää DS -tietue

GoDaddy hoitaa kaikki DS (Digital Signature) -tietueet puolestasi, kun olet lisännyt Premium DNS (PDNS) -palvelun ja ottanut DNSSEC -toiminnon käyttöön. Verkkotunnuksille, jotka on rekisteröity muualla mutta jotka käyttävät GoDaddy -nimipalvelimia, sinun on lisättävä PDNS, ja me luomme DS -tietueet rekisterinpitäjäsi käyttöön. Ainoa kerta, kun voit lisätä DS -tietueita GoDaddy -palvelussa rekisteröidyille verkkotunnuksillesi, on, kun verkkotunnukset käyttävät kolmannen osapuolen (ei GoDaddy) nimipalvelimia, joissa on käytössä DNSSEC.

1. Kirjaudu GoDaddy-palvelun verkkotunnusten hallintakeskukseen. (Tarvitsetko apua sisäänkirjautumisessa? Etsi käyttäjätunnuksesi tai salasanasi.)
  2. Siirry Verkkotunnuksen asetukset -sivulle valitsemalla verkkotunnuksesi.
  3. Valitse Lisäasetukset-kohdasta DNS-hallinta.
  4. Valitse Lisäominaisuudet -kohdasta DNSSEC .
  5. Valitse DS -tietueet -sivulla LISÄÄ .
  6. Anna tai valitse asetuksesi:
    • Key Key (Avainsana) : Alle 65536 oleva kokonaisluku, joka identifioi tämän verkkotunnuksen DNSSEC -tietueen. Syötä arvo annettuun kenttään.
    • Algoritmi: Salausalgoritmi, joka luo allekirjoituksen. Valitse vaihtoehto avattavasta valikosta.
    • Digest Type (Digestityyppi) : Algoritmityyppi, joka muodostaa yhteenvedon. Valitse vaihtoehto avattavasta valikosta.
    • Digest : Katsaus on aakkosnumeerinen arvo. Syötä arvo annettuun kenttään.
  7. Tallenna muutokset valitsemalla Päivitä.

Muutosten tuleminen voimaan maailmanlaajuisesti voi kestää 48 tuntia.