Lisää DS -tietue

GoDaddy käsittelee kaikki DS (Digital Signature) -tietueet, kun olet lisännyt Premium DNS : n ja ottanut DNSSEC: n käyttöön . Verkkotunnuksille, jotka on rekisteröity muualle mutta jotka käyttävät GoDaddy -nimipalvelimia, sinun on lisättävä Premium DNS, ja me luomme DS -tietueet toimitettaviksi rekisterinpitäjällesi. Ainoa kerta, kun voit lisätä DS-tietueita GoDaddy-palvelussa rekisteröidyille verkkotunnuksillesi, on se, että verkkotunnukset käyttävät kolmansien osapuolien (ei GoDaddy) nimipalvelimia, joissa on käytössä DNSSEC.

1. Kirjaudu sisään GoDaddy -verkkotunnussalkkuun . (Tarvitsetko apua sisäänkirjautumisessa? Etsi käyttäjätunnuksesi tai salasanasi .)
  2. Valitsekuvan nimi Verkkotunnuksen muokkausasetukset verkkotunnuksesi vieressä ja valitse sitten Muokkaa DNS . Sinun täytyy ehkä vierittää alas nähdäksesi Muokkaa DNS -vaihtoehtoa.
    näyttökuva, joka näyttää vaihtoehdon dns: n muokkaamiseksi
  3. Valitse DNSSEC kohdastalisää valikkokuvaketta Lisää -valikko.
    valitse toissijaiset verkkotunnukset
  4. Valitse DS -tietueet -sivulla LISÄÄ .
  5. Anna tai valitse asetuksesi:
    • Key Key (Avainsana) : Alle 65536 oleva kokonaisluku, joka identifioi tämän verkkotunnuksen DNSSEC -tietueen. Syötä arvo annettuun kenttään.
    • Algoritmi: Salausalgoritmi, joka luo allekirjoituksen. Valitse vaihtoehto avattavasta valikosta.
    • Digest Type (Digestityyppi) : Algoritmityyppi, joka muodostaa yhteenvedon. Valitse vaihtoehto avattavasta valikosta.
    • Digest : Katsaus on aakkosnumeerinen arvo. Syötä arvo annettuun kenttään.
  6. Tallenna muutokset valitsemalla Päivitä.

Useimmat DNS -päivitykset tulevat voimaan tunnin sisällä, mutta päivitys maailmanlaajuisesti voi kestää jopa 48 tuntia.