Lisää eväste- ja seurantailmoitus omalle verkkosivustolleni

Useimpien verkkosivustojen luontityökalujen tapaan Website Builder käyttää ”evästeitä”, pieniä tiedostoja, kävijöiden sivustolla tekemien siirtymien seuraamiseen. Euroopan unionin yleisen tietosuoja-asetuksen nojalla verkkosivustojen täytyy nykyään antaa kaikista EU-maista saapuvien kävijöiden valita, antavatko he luvan datatiedostojen tallentamiseen selaimella vai haluavatko he poistua sivustolta.

Sivustosi kävijät voivat tehdä näin Evästeet ja seuranta -osion avulla.
esimerkki evästeilmoituksesta

Huomautus: Osio Evästeet ja seuranta toimii yhdessä tuotteen Website Builder tietosuojakäytännön kanssa.

1. Kirjaudu sisään GoDaddy-tilillesi ja avaa tuotteesi. (Tarvitsetko apua sisäänkirjautumisessa?)
  2. Valitse Muokkaa tai Muokkaa sivustoa.
  3. Napsauta Sivuston asetukset -paneelia.
    Napsauta Sivuston asetukset -paneelia.
  4. Napsauta Evästeet ja seuranta -paneelia.
    Napsauta Sivuston asetukset -paneelia.
  5. Kentät Otsikko, Viesti ja Painikkeen teksti on esitäytetty, mutta voit muokata niitä. Viesti-kenttä riittää hyvin, jos evästekäytäntö on lyhyt. Jos käytät pitempää ja tarkempaa tietosuojakäytäntöä, katso kohta Lisää tietosuojakäytäntö verkkosivustolleni.
    Eväste- ja seurantapaneeli

Huomautus: Toimintaperiaate-linkissä selostetaan yrityksen GoDaddy oma, GDPR:n mukainen tietosuojakäytäntö.

6. Kun olet valmis, valitse Julkaise.
  7. Jos haluat tarkistaa, miltä Evästekäytäntö-ikkuna näyttää sivuston vierailijoille, valitse Näytä sivusto.
    Napsauta Näytä sivusto -painiketta
  8. Valitsemasi tekstin sisältävä Evästekäytäntö-ikkuna tulee näkyviin jokaisella sivulla, kunnes vierailija napsauttaa Hyväksy ja sulje -painiketta.
    Mukautettu ilmoitusteksti