Lisää eväste- ja seurantailmoitus omalle verkkosivustolleni

Useimpien verkkosivustojen luontityökalujen tapaan New Website Builder käyttää tällaisia evästetiedostoja kävijöiden sivustolla tekemien siirtymien seuraamiseen. Euroopan unionin yleisen tietosuoja-asetuksen nojalla verkkosivustojen täytyy nykyään antaa EU-maista saapuvien kävijöiden valita, antavatko he luvan datatiedostojen tallentamiseen selaimella vai haluavatko he poistua sivustolta.

Sivustosi kävijät voivat tehdä näin Evästeet ja seuranta -osion avulla.
esimerkki evästeilmoituksesta

Huomautus: Osio Evästeet ja seuranta toimii yhdessä tuotteen New Website Builder tietosuojakäytännön kanssa.

1. Kirjaudu sisään GoDaddy-tilillesi ja avaa tuotteesi. (Tarvitsetko apua sisäänkirjautumisessa?)
  2. Valitse Muokkaa tai Muokkaa sivustoa. (Jos käytät tuotteen New Website Builder verkkomyymälää, valitse vihreästä yläpalkista Hallitse kauppaa ja sitten Verkkosivusto.)
  3. Napsauta Sivuston asetukset -paneelia.
    Napsauta Sivuston asetukset -paneelia.
  4. Napsauta Evästeet ja seuranta -paneelia.
    Napsauta Sivuston asetukset -paneelia.
  5. Kentät Otsikko, Viesti ja Painikkeen teksti on esitäytetty, mutta voit muokata niitä. Viesti-kenttä riittää hyvin, jos evästekäytäntö on lyhyt. Jos käytät pitempää ja tarkempaa tietosuojakäytäntöä, katso kohta Lisää tietosuojakäytäntö verkkosivustolleni.
    eväste- ja seurantapaneeli

Huomautus: Toimintaperiaate-linkissä selostetaan yrityksen GoDaddy oma, GDPR:n mukainen tietosuojakäytäntö.

6. Kun olet valmis, valitse Julkaise.
  7. Jos haluat tarkistaa, miltä Evästekäytäntö-ikkuna näyttää sivuston vierailijoille, valitse Näytä sivusto.
    Napsauta Näytä sivusto -painiketta
  8. Valitsemasi tekstin sisältävä Evästekäytäntö-ikkuna tulee näkyviin jokaisella sivulla, kunnes vierailija napsauttaa Hyväksy ja sulje -painiketta.
    Mukautettu ilmoitusteksti