Lisää FTP -käyttäjät Linux -verkkohotellitililleni

Jos haluat antaa muille käyttöoikeuden Linux -verkkohotellitiliisi, lisää heidät FTP -käyttäjiksi, jotta he voivat myös ladata tiedostoja tai hallita sivustoasi. Voit rajoittaa sitä, mitä nämä käyttäjät voivat käyttää ja kuinka paljon he voivat ladata palvelimeen.

1. Avaa palvelun GoDaddy tuotesivu.
  2. Valitse Verkkohotelli-kohdassa haluamasi Linux-verkkohotellitilin vierestä Hallitse.
    napsauta Hallitse
  3. Valitse tilin koontinäytön vasemmassa yläkulmassa FTP-hallinta .
    valitse FTP Manager
  4. Täytä nämä kentät cPanelin FTP -tilit -sivulla Lisää FTP -tili -kohdan alla:

KenttäMitä se tarkoittaa...
    Kirjaudu sisäänKäyttäjänimen ensimmäinen osa. Koko käyttäjänimeen kuuluu @[tilisi ensisijainen verkkotunnus]. Eli jos ensisijainen verkkotunnuksesi on coolexample.com ja annat tekstin ftpuser, niin silloin koko käyttäjänimesi FTP:lle on ftpuser@coolexample.com.
    SalasanaSalasana tälle FTP-käyttäjälle.
    HakemistoHakemisto, jota tämä käyttäjä voi käyttää. Jos haluat antaa tälle käyttäjälle käyttöoikeuden koko tiliin, kirjoita vain vinoviiva ( / ).
    KiintiöTiedostojen kokonaiskoko (megatavuina), jotka käyttäjä voi ladata kyseiseen hakemistoon. Valitse Rajoittamaton ilman rajoitusta. Hakemistossa olevat tiedostot lasketaan kiintiöön.
  5. Napsauta Luo FTP -tili .

Toista nämä vaiheet muille käyttäjille, jotka haluat lisätä. Sinulla voi olla jopa 50 FTP -käyttäjää Economy- ja Deluxe -tileillä ja rajoittamaton määrä Ultimate -tilejä varten.