Windows-verkkohotelli (Plesk) Ohje

Yritimme kääntää tämän sivun puolestasi. Englanninkielinen sivu on myös saatavilla.

Lisää FTP -käyttäjiä Plesk -verkkohotelliin

Voit lisätä FTP -käyttäjiä Plesk -verkkohotellitiliisi. Jokainen ylimääräinen FTP -käyttäjä voi ladata ja hallita tiedostoja webhotellitililläsi.

1. Kirjaudu sisään GoDaddy-tilillesi.
  2. Napsauta Verkkohotelli.
  3. Valitse sen verkkohotellitilin, jota haluat käyttää, kohdalta Hallitse.
  4. Klikkaus Pleskin järjestelmänvalvoja .
  5. Napsauta FTP -käyttö .

Huomautus: Jos et näe kuvaketta, napsauta Näytä lisää haluamasi verkkotunnuksen osiossa ja napsauta sitten FTP -käyttö .

6. Napsauta Luo ylimääräinen FTP -tili .
  7. Täytä seuraavat kentät ja napsauta sitten OK :
    • FTP -tilin nimi - Anna käyttäjänimi.
    • Kotihakemisto- Anna korkeimman tason hakemisto, jota käyttäjä voi käyttää. Jos haluat, että käyttäjällä on koko tilin käyttöoikeus, anna pelkästään vinoviiva ( / ).
    • Uusi FTP -salasana ja Vahvista FTP -salasana - Anna salasana, jota haluat käyttää.
    • Kiintolevykiintiö - Jaetut Plesk -webhotellitilimme eivät tue yksittäisten käyttäjien kiintolevyn allokoinnin rajoittamista, joten et voi muuttaa tätä arvoa arvosta Rajoittamaton .
    • Käyttöoikeudet - Jos sinulla ei ole erityisiä syitä käyttäjän käyttöoikeuden rajoittamiseen, valitse Luku- ja kirjoitusoikeus .

Jaetut Plesk -verkkohotellitilimme tarjoavat 50 FTP -käyttäjää. Kun lisäät FTP -käyttäjiä, ne ovat saatavilla heti.