Lisää fyysisiä tuotteita

Lisää verkkomyymälääsi fyysisiä tuotteita, mukaan lukien yksityiskohtaiset kuvaukset, hinnat, valokuvat, SKU: t, luokat ja toimitustiedot. Websites + Marketing -sivustot myös lisätä ladattavia digitaalisia tuotteita ( katso sopimukset ja hinnoittelu ).

1. Siirry GoDaddy-tuotesivulle.
  2. Vieritä kohtaan Websites + Marketing ja valitse sivustosi kohdalta Hallitse.
  3. Laajenna Koontinäytöllä Kauppa ja valitse Tuotteet .
  4. Täytä valinnaiset jäljellä olevat kentät tarpeen mukaan:
    • Alennushinta : Näyttää myyntihinnan, kun normaalihinta on yliviivattu.
    • Veroluokka : Valitse tuotteellesi paras veroluokka. Tarvittaessa lisää tai muuta veroluokkaveroja .
    • Näkyy myymälässä : Näytä tai piilota tuote myymälässä valitsimella. Voit asettaa sen Ei -asetukseksi kausiluonteisten tuotteiden piilottamiseksi tai jos aiot näyttää useita tuotteita samanaikaisesti myöhemmin.
    • SKU : Anna yksilöllinen SKU (Stock Keeping Unit) -numero varastomäärien seuraamiseen ja laskujen hallintaan. Käytä mitä tahansa numerointijärjestelmää, josta pidät.
    • Luokat : Auta asiakkaita löytämään tuotteita luomalla luokkia , kuten vaatteet, kotitaloustavarat tai lelut.
  5. Valitse Lisää kuva tai pudota kuvatiedosto ruutuun. Kuvat ovat valinnaisia, mutta niitä suositellaan.
  6. Huomautus: Voit lisätä enintään 10 kuvaa. Kuvien on käytettävä JPG-, JPEG- tai PNG -muotoa, ja niiden koko ei saa olla yli 10 Mt. GIF -kuvia ei tueta. (Vaikka kuvien koko voi olla jopa 5000 x 5000 pikseliä, niiden enimmäisnäyttö on 1920 x 1080 pikseliä.)
  7. Käytä välilehtiä lisätäksesi lisätietoja tai vaihtoehtoja tuotteellesi.
    • Kuvaus : Lisää tietoja tuotteesta. manuaalisesti, tai valitse Ehdota kuva , jos haluat luoda yhden automaattisesti.
      • Käytä Ehdota kuvausta -toimintoa, kun haluat luoda tuotteellesi tekoälyn luoman kuvauksen. Voit kopioida tekstin tai luoda sen uudelleen valitsemalla Näytä toinen luonnos . Kun olet tyytyväinen tulokseen, valitse Lisää .
      • Huomautus: Jos sinulla on vähintään yksi tuotekuva ja tuotteen nimi, tekoäly auttaa luomaan tarkemman kuvauksen.
    • Inventaario & Vaihtoehdot : Seuraa saatavilla olevia tarvikkeita ja tarjoa asiakkaille tuotevaihtoehtoja, kuten koko ja väri. Kullakin vaihtoehdolla voi olla oma yksilöllinen hinta- ja varastomääränsä.
    • Toimitus : Lisää paketin toimituspaino ja mitat , kun lisäät yleisiä toimitusvaihtoehtoja . Jos haluat käyttää myymälän toimitusasetuksia, valitse Laske minulle käyttämällä toimitusmenetelmiäni . Muussa tapauksessa voit valita, toimitatko tuotteen ilmaiseksi tai määritätkö kiinteän hinnan.
    • Hakukoneet : Lisää tähän tuotteeseen automaattisesti suoran linkin, jota voit muuttaa halutessasi.
  8. Valitse Tallenna, kun olet valmis, tai Tallenna ja lisää toinen, jos haluat jatkaa tuotteiden lisäämistä. Myymälälistauksesi päivitetään välittömästi.

Palaat Tuotteet -sivulle, jossa voit tehdä lisämuutoksia.

• Valitse Quick Edit, jos haluat muokata kaikkia tuotteitasi kerralla.
  • Valitsekolmen vaakasuoran pisteen kuvake luoda tuotteestasi sosiaalisen median julkaisun, kopioida tuotteesi tai poistaa sen kokonaan. Valitse useita poistettavia tuotteita käyttämällä valintaruutuja.

Alla olevassa videossa on yleiskatsaus verkkokaupan luomiseen, mukaan lukien tuotteiden, tuotekuvien, hinnoittelun, verotuksen ja toimitusvaihtoehtojen lisääminen.