Lisää fyysisiä tuotteita

Lisää fyysisiä tai digitaalisia tuotteita verkkomyymälääsi ja sisällytä niihin kuvat, hinnat, SKU: t, luokat ja yksityiskohtaiset kuvaukset. Tämä artikkeli kattaa asiakkaillesi toimittamiesi fyysisten tuotteiden lisäämisen, ei digitaalisten tuotteiden lataamisen.

1. Avaa palvelun GoDaddy tuotesivu.
  2. Vieritä alaspäin kohtaan Website Builder ja valitse Hallitse verkkosivustosi tai myymäläsi kohdalta.
  3. Avaa tuotteesi Koontinäytöllä:
    • Siirry palvelussa Website Builder kohtaan Myymälä > Tuotteet.
    • Siirry Premium-verkkomyymälässä kohtaan Tuotteet > Kaikki tuotteet.
  4. Valitse Lisää .
    Valitse Lisää
  5. Valitse Website Builder -myymälöissä Tuotteen tyyppi -kohdassa Fyysinen .
  6. Anna pakolliset kentät Tuotteen nimi ja Hinta.
  7. Täytä valinnaiset jäljellä olevat kentät tarpeen mukaan:
    • Myyntihinta : Näyttää myyntihinnan, normaalihinta yliviivattu.
    • Veroluokka : Jos tuote on verotettava, jätä valikosta Vakio . Muussa tapauksessa muuta asetukseksi Ei-verotettava .
    • Näkyvyys : Poista Näytä myymälästä -valintaruutu, jos haluat piilottaa kausiluonteiset tuotteet tai jos aiot näyttää useita tuotteita samanaikaisesti myöhemmin.
    • SKU : Anna yksilöllinen SKU (Stock Keeping Unit) -numero varastomäärien seuraamiseen ja laskujen hallintaan. Käytä mitä tahansa numerointijärjestelmää, josta pidät.
    • Luokat : Auta asiakkaita löytämään tuotteita luomalla luokkia , kuten vaatteet, kotitaloustavarat tai lelut.
  8. Voit lisätä kuvan valitsemalla Lisää kuva tai pudottamalla kuvatiedoston ruutuun.

Huomautus: Voit lisätä enintään 10 kuvaa. Kuvien on oltava .jpg-, .jpeg- tai .png -muodossa, ja niiden koko ei saa olla yli 10 Mt. GIF -kuvia ei tueta. (Vaikka kuvien koko voi olla jopa 5000 x 5000 pikseliä, niiden enimmäisnäyttö on 1920 x 1080 pikseliä.)

9. Käytä välilehtiä lisätäksesi lisätietoja tai vaihtoehtoja tuotteellesi:
    • Kuvaus : Lisää tietoja tuotteesta.
    • Inventaario ja vaihtoehdot : Seuraa saatavilla olevia tarvikkeita ja tarjoa asiakkaille tuotevaihtoehtoja, kuten koko ja väri. Kullakin vaihtoehdolla voi olla oma yksilöllinen hinta- ja varastomääränsä.
    • Toimitus : Lisää paketin toimituspaino ja mitat , kun lisäät yleisiä toimitusvaihtoehtoja . (Kaikki toimitusvaihtoehdot, jotka lisäät tänne suoraan tuotteeseen, korvaavat yleiset toimitusvaihtoehdot.)
    • Hakukoneet : Lisää tähän tuotteeseen automaattisesti suoran linkin, jota voit muuttaa halutessasi.
  10. Valitse Tallenna, kun olet valmis, tai Tallenna ja lisää toinen, jos haluat jatkaa tuotteiden lisäämistä. Myymälälistauksesi päivitetään välittömästi.

Huomautus: Voit lisätä verkkokauppaasi jopa 5 000 tuotetta - mitä tahansa fyysisten ja digitaalisten tuotteiden yhdistelmää. Voit ladata jopa 100 tuotetta kerralla. Vaikka voit lisätä tai tuoda tuotteita myymälääsi, vientivaihtoehtoa ei ole. (InstantPage -käyttäjät eivät voi lisätä enempää kuin kuusi tuotetta ilman joukkolatausasetusta.)

11. (Valinnainen) Palaat Tuotteet -sivulle, jossa voit tehdä lisämuutoksia. Valitse Quick Edit (Muokkaa), jos haluat muokata kaikkia tuotteitasi kerralla. Tai siirrä hiiri tuotteen päälle ja valitse kloonipainikeKloonaa -painike luoda toisen tuotesivun, jolla on samat tiedot, tai poistaa sen kokonaan käyttämällä roskakoripainikettaRoskakori -painike . Valitse useita poistettavia tuotteita käyttämällä valintaruutuja.

Katso demo, johon sisältyy tuotteiden, tuotekuvien, hinnoittelun, verojen ja toimitusten lisääminen osana Lisää verkkomyymälää verkkosivustoosi -oppaaseen.