Lisää fyysisiä tuotteita

Myydessäsi tuotteita Website Builder-verkkomyymälän kautta voit tarjota myytäväksi fyysisiä tai digitaalisia tuotteita. Tämä artikkeli kattaa asiakkaille postitse lähetettävien fyysisten tuotteiden lisäämisen sivustoosi. Lue tästä artikkelista tiedot tietokoneen välityksellä ladattavien digitaalisten tuotteiden lisäämisestä sivustoosi.

1. Kirjaudu sisään GoDaddy-tilillesi ja avaa tuotteesi. (Tarvitsetko apua tuotteen avaamiseen?)
  2. Kun kauppasi tulee näkyviin, valitse Hallitse kauppaa.
  3. Valitse Kauppa-välilehti ja valitse sitten Lisää tuote.
    Valitse “Lisää tuote”
  4. Siirry tuotteen lisäyksen sivulla Tuotteen tyyppi -osioon ja valitse Fyysinen.
    Valitse Fyysinen-painike
  5. Aloita valitsemalla Tuotteen nimi ja Hinta, jotka ovat pakollisia kenttiä. Täytä loput kentät haluamallasi tavalla.
    Kentän nimi Selitys
    Alennushinta Näyttää alennushinnan sekä normaalin hinnan, jonka päällä on rasti.
    Veroluokka Jos tuote on verotettava, jätä valikko vaihtoehtoon Vakio. Muuta se muutoin vaihtoehtoon Non-taxable (Ei verotettava).
    Näkyvyys Poista Näytä kaupassa -valinta, jos haluat piilottaa näkyvistä kausiluonteisia tuotteita tai jos aiot esittää useita eri tuotteita samanaikaisesti myöhemmin.
    SKU Anna yksilöllinen SKU (Stock Keeping Unit) -tuotenumero varastomäärien seuraamiseen ja laskujen hallintaan. Voit käyttää minkälaista numerointitapaa hyvänsä.
    Luokat Voit helpottaa tuotteiden etsimistä luomalla luokkia, kuten esimerkiksi vaatteet, kotitaloustavarat tai lelut. Lisätietoja alaluokkien luomisesta on kohdassa Tuoteluokkien lisääminen.
  6. Jos haluat lisätä kuvan tai videon, valitse jompikumpi näistä painikkeista ja selaa sen tiedoston kohdalle, jota haluat käyttää. Valitse sitten Avaa.

Huomautus: Kuvien on oltava .jpg-, .jpeg-, .gif- tai .png-muodossa, ja kunkin kuvan koko voi olla enintään 10 Mt. (Voit siirtää palvelimeen kuvia, joiden koko on enimmillään 5000 x 5000 pikseliä, mutta ne näytetään maksimissaan koossa 1920 x 1080 pikseliä.)

7. Voit halutessasi lisätä muita tietoja tai valintoja tuotteitasi varten käyttämällä välilehtiä.
    Välilehden nimi Voit käyttää sitä seuraaviin tehtäviin
    Kuvaus Lisää tuotteita koskevia tietoja.
    Inventory & Options (Inventaario ja vaihtoehdot) Seuraa tuotteiden saatavuutta ja tarjoa asiakkaille eri vaihtoehtoja, kuten esimerkiksi koko ja väri.
    Toimitus Määritä asiakkaan toimitusvaihtoehdot.
    Hakukoneet Lisää automaattisesti suoran linkin tähän tuotteeseen. Voit tarvittaessa muuttaa linkkiä.
  8. Valitse Tallenna, kun olet valmis, tai napsauta Tallenna ja lisää toinen, jos haluat jatkaa tuotteiden lisäämistä. Kauppasi tuotelistaukset päivitetään välittömästi.

Huomautus: Voit lisätä enintään 5000 tuotetta verkkomyymälääsi. Tämä määrä voi sisältää haluamasi yhdistelmän fyysisiä ja digitaalisia tuotteita. Enintään 100 tuotetta voidaan lisätä kerralla eränä. Voit lisätä tai tuoda tuotteita kauppaasi, mutta järjestelmä ei sisällä tuotteiden vientitoimintoa. (InstantPage-käyttäjät voivat lisätä sivustoon yhteensä enintään kuusi tuotetta, eivätkä he voi tuoda tuotteita järjestelmään erätoimintona.)