No jopas. Näyttää siltä, että hullut robotit ovat taas vauhdissa! Ne ovat ottaneet vallan – ja kääntäneet tämän sivun omalle kielellesi. Robotit tarkoittavat tosiasiassa vain hyvää, ja niiden metallisydän sykkii lämpimänä. Ne haluavat auttaa! Kerro meille, miten hyvin robotit ovat hoitaneet homman. Käytä sivun alalaidan painikkeita. Siirry englanninkieliseen versioon

Lisää GoDaddy Pro -jäsentunnus sivustolleni

GoDaddy Pro -jäsenenä voit lisätä sivustollesi merkin, joka osoittaa asiakkaillesi, että olet ohjelman jäsen. Merkki linkittyy takaisin profiilisivullesi, jotta asiakkaat voivat nähdä salkun, arvostelut ja paljon muuta.

Katso tästä aiheesta lyhyt video alempana tällä sivulla.

1. Siirry GoDaddy tuotteen sivulle.
  2. Valitse GoDaddy Pro .
  3. Valitse sivun vasemmalta puolelta Benefits -kuvake.
    valitse etuudet -kuvake
  4. Valitse Edut -sivulla Merkit .
    valitse Jäsenmerkki valitsemalla Merkit
  5. Valitse haluamasi tekstin väriksi Hae HTML -upotuskoodi .
  6. Kopioi upotettu koodi ja lisää se sivusi HTML -koodiin, jossa haluat tunnuksen näkyvän.

Näytä minulle

Lisätietoja

• Tunnuksen sijoittaminen sosiaalisen median sivustoihin on OK. Sinun on ehkä napsautettava kuvaa hiiren kakkospainikkeella ja tallennettava se tietokoneellesi käytettäväksi sivustoissa, jotka eivät salli käyttäjän toimittamaa HTML-koodia.
  • Tässä on kaikkien GoDaddy Pro -ohjeartikkeleiden etusivu .