Lisää HTML-koodia tai mukautettua koodia sivustolle

Website Builder mahdollistaa oman koodisi (HTML, CSS ja JavaScript) lisäämisen verkkosivustolle. Siten voit laajentaa sivustosi toiminnallisuutta esimerkiksi itse suunnitelluilla lomakkeilla, kartoilla ja erikoistoimintopainikkeilla – tai monilla muilla vaihtoehdoilla.

Huomautus: Koodin upottaminen sivustolle voi vaikuttaa koko sivuston toimintaan. Käytä tätä ominaisuutta ainoastaan, mikäli koodin kirjoittaminen manuaalisesti on sinulle tuttua. Tämä ominaisuus ei sovi aloittelijoille.

1. Kirjaudu sisään GoDaddy -tilillesi ja avaa Website Builder. (Tarvitsetko apua tuotteen avaamiseen?)
  2. Valitse Muokkaa tai Muokkaa sivustoa.
  3. Vieritä sivusi päänäkymää kohtaan, johon haluat lisätä osion, ja napsauta pluspainiketta.
    Napsauta pluspainiketta
  4. Selaa Add Section (Lisää osio) -paneelin alaosaan, napsauta Show More (Näytä lisää) -painiketta ja napsauta sitten HTML-ruutua.
    napsauta HTML-ruutua
  5. Napsauta asettelua HTML-paneelissa. Näkyviin tulee vahvistus Section Added (Osio lisätty).
  6. Aloita HTML-paneelin asetuksien muokkaaminen napsauttamalla sitä. Aloita Section Title (Osion nimi) -kentästä.
    Muutoksesi näkyy pääikkunassa
  7. Kirjoita tai liitä Custom Code (Mukautettu koodi) -kenttään koodi, jota haluat käyttää. Tässä esimerkissä olemme lisänneet HTML-koodin TripAdvisor-widgetille.
    Kirjoita tai liitä koodi Custom Code (Mukautettu koodi) -kenttään
  8. Voit jättää Forced Height (Pakotettu korkeus) -kentän tyhjäksi tai säätää korkeutta pikseleinä suuremmaksi tai pienemmäksi. (Jos koko säädetään pienemmäksi, kohteelle luodaan vieritettävä ruutu.)
  9. Kun olet valmis, napsauta -kohtaa tai Done (Valmis) -painiketta HTML-paneelin yläosassa. Tulokset näkyvät pääikkunassa.
    Pääikkunassa näkyy uusi koodiosio
  10. Voit näyttää tulokset napsauttamalla Preview (Esikatselu) -painiketta. Kun olet valmis, napsauta Publish Site (Julkaise sivusto)- tai Publish (Julkaise) -painiketta.

Huomautus: Jos muutat myöhemmin mielesi, avaa HTML-paneeli uudelleen ja napsauta alhaalla olevaa Remove Section (Poista osio) -painiketta.