Lisää HTTPS -tietue

Lisää HTTPS -tietue DNS -vyöhyketiedostoosi ja lisää verkkosivustosi suojausta ja lyhennä sivujen latausaikoja. Aina kun lataat verkkosivun selaimeesi, selain suorittaa sarjan tarkistuksia sen määrittämiseksi, mitä palveluprotokollaa sen pitäisi käyttää sivun lataamiseen, joko http: // tai https: // . HTTPS -tietueet kertovat selaimelle nimenomaisesti yhteyden muodostamisesta HTTPS: n kautta, poistamalla ylimääräiset tarkastukset etukäteen ja auttaen sivuja latautumaan nopeammin.

Huomautus: GoDaddy tukee HTTPS -tietueita vain Alias -tilassa, joten tietueen prioriteetti on aina 0 .
  1. Kirjaudu GoDaddy-verkkotunnuksen portfolioon. (Tarvitsetko apua sisäänkirjautumisessa? Etsi käyttäjätunnuksesi tai salasanasi.)
  2. Valitse yksittäinen verkkotunnus päästäksesi Verkkotunnuksen asetukset -sivulle.
    valitse yksi verkkotunnus
  3. Valitse DNS nähdäksesi DNS -tietueesi.
    valitse dns -välilehti
  4. Valitse Lisää uusi tietue ja valitse sitten HTTPS Tyyppi -valikosta.
  5. Anna uuden HTTPS -tietueen tiedot.
    • Nimi : Tietueen isäntänimi tai etuliite, ilman verkkotunnusta. Kirjoita & commat; lisätäksesi tietueen pääverkkotunnukseesi tai antamalla etuliitteen, kuten www .
    • Prioriteetti : Prioriteetti on aina 0 , koska tällä hetkellä tuemme HTTPS -tietueita vain Alias -tilassa.
    • Arvo : Anna verkkotunnus, johon HTTPS -tietue osoittaa.
    • TTL (Time to Live) : Aika, jonka palvelimen pitäisi tallentaa tiedot välimuistiin ennen päivittämistä. Oletusasetus on 1 tunti.
  6. (Valinnainen) Valitse Lisää lisää tietueita lisätäksesi useita DNS -tietueita samanaikaisesti. Jos muutat mieltäsi, valitsenäyttökuva kuvakkeesta dns -tietueen poistamiseksi Poista poistaaksesi kaikki tietueet, joita ei ole vielä tallennettu.
  7. Lisää uusi tietue valitsemalla Tallenna . Jos lisäsit useita tietueita samanaikaisesti, valitse Tallenna kaikki tietueet .
    • Jos verkkotunnuksessasi on käytössä verkkotunnussuojaus, sinun on vahvistettava henkilöllisyytesi. Jos kaksivaiheinen todennus (2SV) on ollut kytkettynä päälle vähintään 24 tunnin ajan, anna tekstiviestitse lähettämämme koodi tai todennussovelluksen näyttämä koodi. Muussa tapauksessa anna rekisteröijän sähköpostiosoitteeseen lähettämämme kertakäyttöinen salasana.

Useimmat DNS -päivitykset tulevat voimaan tunnin kuluessa, mutta päivitys maailmanlaajuisesti voi kestää jopa 48 tuntia.