Lisää ja linkitä tekstipainike

Linkitettyjen tekstipainikkeiden avulla asiakkaasi voivat siirtyä suoraan tietylle sivulle tai toiselle sivustolle. Jos esimerkiksi haluat mainostaa uutiskirjettä, lisää Tilaa-painikkeeseen linkki, joka ohjaa sähköpostiosoitteen rekisteröintilomakkeeseen. Kävijät kiinnittävät nopeasti huomiota toimintapainikkeisiin, joten painikkeet voivat lisätä toiminnan todennäköisyyttä.

1. Kirjaudu sisään GoDaddy-tilillesi ja avaa tuotteesi. (Tarvitsetko apua tuotteen avaamiseen?)
  2. Valitse Muokkaa tai Muokkaa sivustoa.
  3. Valitse Osiot-paneelista kohta Otsikko.
    Valitse Otsikko
  4. Valitse Otsikko-paneelin Sisältö-osiosta kohta Toimintapainike.
    Valitse Toimintapainike
  5. Ota asetus Näytä toimintapainike käyttöön napsauttamalla sen vieressä olevaa vaihtopainiketta.
    Ota käyttöön asetus Näytä toimintapainike
  6. Kirjoita haluamasi teksti kenttään Painikkeen selite.
    Kirjoita painikkeen selite

Huomautus: Mitä lyhyempi selite on, sitä todennäköisemmin se luetaan. Enimmäispituus on 25 merkkiä.

7. Valitse Linkitä sivuun -nuoli, jolloin painikkeeseen lisätään linkki sivustosi toiselle sivulle tai toiselle sivustolle.
    Linkki valitulle sivulle
  8. Jos olet valinnut Aloitus-sivun, voit myös napsauttaa Osio-nuolta, jolloin painikkeen voi linkittää tiettyyn sivun osioon.
    Linkitä aloitusosioon

Huomautus: Asetus on käytettävissä vain Aloitus-sivulle.

9. Kaikki muutokset tallennetaan automaattisesti, joten kun olet valmis, näet lopputuloksen napsauttamalla Esikatselu-painiketta.
    Esikatsele toimintapainikkeen tekstiä
  10. Kun olet valmis julkaisemaan muutokset, napsauta Julkaise sivusto- tai Julkaise-painiketta.