Office 365 GoDaddyltä Ohje

Lisää käyttäjäsähköpostitilejä

Jos olet ostanut useita Office 365 -käyttäjiä kattavan sopimuksen, voit määrittää lisää käyttäjäsähköpostiosoitteita tilisi kautta.

1. Kirjaudu Tilin hallintaan.
  2. Napsauta Office 365 -sähköposti ja tuottavuus, ja napsauta sitten Hallitse sen suunnitelman vieressä, jota haluat käyttää.
  3. Napsauta Lisää käyttäjä.
  4. Jos sinulla on sekä sähköpostityyppisiä tilejä että ei-sähköpostityyppisiä tilejä, napsauta Aloita kohdassa Sinulla on sähköposti....

HUOMAUTUS: Jos käytettävissäsi on vain yhdentyyppinen Office 365 -tili, ohita tämä vaihe.

5. Jos haluat määrittää uuden sähköpostitilin, valitse verkkotunnus, jota haluat käyttää, ja napsauta Jatka.
  6. HUOMAUTUS: Jos käytettävissäsi on vain yksi verkkotunnus, ohita tämä vaihe.

7. Täytä seuraavat kentät Luo uusi sähköpostitili -sivulla:
    Kenttä Tarvittavat toimet
    Käyttäjänimi Anna käyttäjänimi. Verkkotunnuksen nimi on valmiiksi täytettynä.
    Etunimi ja sukunimi Kirjoita etu- ja sukunimi.
    Tilin tyyppi Valitse Office 365 -tilityyppi, jota haluat käyttää. Tämä vaihtoehto on näkyvissä vain silloin, kun käytettävissäsi on eri tilityyppejä.
    Jaa yhteystietoja ja tiedostoja Valitse muut verkkotunnukset, joiden kanssa haluat jakaa sähköpostiyhteystietoja, kalentereita ja tiedostoja, tai valitse Älä jaa. Tämä vaihtoehto on näkyvissä vain silloin, kun käytettävissäsi on muita verkkotunnuksia.
    Järjestelmänvalvojan oikeudet Valitse Kyllä, jos haluat myöntää tälle tilille järjestelmänvalvojan oikeudet. Paras käytäntö on, että määrität ensimmäisen sähköpostitilisi ylläpitäjän oikeuksin, jotta voit hallita tiliäsi.
    Salasana Lähetä uudelle käyttäjälle tilapäinen salasana valitsemalla Luo tilapäisellä salasanalla. Käyttäjillä on 21 päivää aikaa kirjautua sisään Office 365 -tiliinsä ja vaihtaa salasana.
    Vaihtoehtoinen sähköposti ilmoituksille Anna sähköpostiosoite, johon uusi käyttäjä haluaa vastaanottaa ilmoituksia.
  8. Valitse Luo.

Saat ilmoituksen siitä, että uutta käyttäjätiliä ollaan määrittämässä. Kun se on valmis, käyttäjä saa ilmoituksen vaihtoehtoiseen sähköpostiosoitteeseensa. Ilmoitus sisältää linkin, jota napsauttamalla vastaanottaja voi alkaa käyttää sähköpostiaan ja asentaa uuden Office-ohjelmiston.