Lisää käyttäjäsähköpostitilejä

Yrityksesi kasvaessa työntekijäsi saattavat tarvita omat Workspace Email-sähköpostiosoitteensa. Voit määrittää uuden sähköpostiosoitteen lisäämällä käyttäjän tilissäsi.

1. Kirjaudu sisään Sähköposti ja Office -koontinäyttöösi (käytä GoDaddy-käyttäjänimeä ja -salasanaa).
  2. Valitse Osta lisää sähköpostiosoitteita. (Jos olet aiemmin poistanut käyttäjän, et voi luoda kyseisen käyttäjän tilalle uutta tiliä ennen kuin edellinen on poistettu täysin. Tämä voi kestää noin yhden päivän ajan.)
  3. Seuraava vaihe riippuu tililläsi käytössä olevien käyttäjien lukumäärästä ja tyypistä:
    • Jos käytettävissäsi on useita tilityyppejä, valitse Microsoft 365 -tilityyppi, jonka haluat määrittää, ja sitten Aloita.
    • Jos käytettävissäsi on vain yksi tilityyppi, ohita tämä vaihe ja jatka.
    • Jos käytettävissäsi ei ole tilejä, osta uusi Microsoft 365 -tili, jotta voit lisätä käyttäjiä.
  4. Valitse verkkotunnus, jota haluat käyttää, ja valitse sitten Jatka. (Jos haluat määrittää ulkoiseen verkkotunnukseen perustuvan sähköpostiosoitteen, valitse Verkkotunnus ei GoDaddy-tililläni ja määritä ulkoista verkkotunnusta käyttävä sähköpostisi noudattamalla vaadittuja vaiheita.)

Huomautus: Jos sinulla on jo Workspace Email määritettynä verkkotunnuksellesi, näet Olemassa oleva sähköposti -ilmoituksen. Napsauta Jatka ja vaihda Microsoft 365 verkkotunnuksesi sähköpostipalveluksi.

5. Täytä seuraavat tiedot Luo uusi sähköpostitili -sivulla:
    Käyttäjätiedot Tarvittavat toimet
    Käyttäjätunnus Kirjoita nimi ennen @-merkkiä.
    Etunimi Syötä käyttäjän etunimi.
    Sukunimi Syötä käyttäjän sukunimi.
    Tilityyppi Valitse Microsoft 365 -tilityyppi, jota haluat käyttää. Tämä vaihtoehto on näkyvissä vain silloin, kun käytettävissäsi on eri tilityyppejä.
    Jaa yhteystietoja ja tiedostoja: Valitse muut verkkotunnukset, joiden kanssa haluat jakaa sähköpostiyhteystietoja, kalentereita ja tiedostoja. Jos et halua jakaa tietoja, valitse Älä jaa. Tämä vaihtoehto on näkyvissä vain silloin, kun käytettävissäsi on muita verkkotunnuksia ja sinulla on useita määritettäviä käyttäjiä.
    Ylläpitäjän oikeudet Jos olet jo määrittänyt ylläpitäjän tilin, sinun ei tarvitse luoda muita, ellet halua antaa kyseisille käyttäjille ylläpitäjän oikeuksia Microsoft 365 -tiliisi. Tämä vaihtoehto tulee näkyviin vain silloin, kun sinulla on määritettynä useita käyttäjiä.
    Salasana Anna salasana (tai käytä tilapäistä salasanaa) tälle tilille.
    Lähetä tilitiedot sähköpostiosoitteeseen Syötä korkeintaan viisi sähköpostiosoitetta, joihin haluat käyttäjätilin ilmoituksia lähetettävän.
  6. Valitse Luo. Valmista tuli! Ilmoituksia varten antamaasi sähköpostiosoitteeseen tulee sähköpostiviesti, kun Microsoft 365 -tilisi on valmis käyttöön.