Microsoft 365 GoDaddyn toimittamana Ohje

Lisää käyttäjäsähköpostitilejä

Jos olet ostanut useita Office 365 -käyttäjiä kattavan sopimuksen, voit määrittää lisää käyttäjäsähköpostiosoitteita tilisi kautta.

1. Napsauta Office 365 -tilissäsi Koontinäyttö.
  2. Napsauta Lisää käyttäjä.
  3. Seuraava vaihe riippuu tililläsi käytössä olevien käyttäjien lukumäärästä ja tyypistä.
    Jos sinulla on Toimi tämän jälkeen seuraavasti
    Saatavana useita tilityyppejä Valitse Office 365 -tilityyppi, jonka haluat määrittää, ja napsauta Aloita
    Vain yksi tilityyppi käytettävissä Ohita tämä vaihe ja jatka
    Ei käytettävissä olevia käyttäjiä Sinun on ostettava uusi Office 365 -tili, jotta voit lisätä käyttäjiä. Osta uusi tili napsauttamalla Näytä vaihtoehdot.
  4. Valitse verkkotunnus, jota haluat käyttää, ja napsauta Jatka.
  5. Täytä seuraavat kentät Luo uusi sähköpostitili -sivulla:
    Kenttä Tarvittavat toimet
    Käyttäjänimi Syötä käyttäjänimi ennen @-symbolia.
    Etunimi Syötä käyttäjän etunimi.
    Sukunimi Syötä käyttäjän sukunimi.
    Tilin tyyppi Valitse Office 365 -tilityyppi, jota haluat käyttää. Tämä vaihtoehto on näkyvissä vain silloin, kun käytettävissäsi on eri tilityyppejä.
    Jaa yhteystietoja ja tiedostoja Valitse muut verkkotunnukset, joiden kanssa haluat jakaa sähköpostiyhteystietoja, kalentereita ja tiedostoja, tai valitse Älä jaa. Tämä vaihtoehto on näkyvissä vain silloin, kun käytettävissäsi on muita verkkotunnuksia ja useita käyttäjiä on määritetty.
    Järjestelmänvalvojan oikeudet Jos olet jo määrittänyt ylläpitäjän tilin, sinun ei tarvitse luoda muita, ellet halua antaa kyseisille käyttäjille ylläpitäjän oikeuksia Office 365 -tiliisi. Tämä vaihtoehto tulee näkyviin vain silloin, kun sinulla on määritettynä useita käyttäjiä.
    Luo salasana Anna tämän tilin salasana
    Lähetä tilitiedot sähköpostiosoitteeseen Syötä korkeintaan viisi sähköpostiosoitetta, joihin haluat käyttäjätilin ilmoituksia lähetettävän.
  6. Valitse Luo.

Siinä kaikki, valmista tuli! Ilmoituksia varten antamaasi sähköpostiosoitteeseen tulee sähköpostiviesti ”Office 365 -tilisi on valmis käyttöön”.

Seuraava vaihe

• Voit napsauttaa ilmoitusviestissä olevaa Sisäänkirjautuminen sähköpostiin -linkkiä, jolloin voit alkaa käyttää uutta sähköpostitiliäsi verkossa! Katso lisätietoja kohdasta