Lisää käyttäjäsähköpostitilejä

Yrityksesi kasvaessa työntekijäsi saattavat tarvita omat Microsoft 365 -sähköpostiosoitteensa. Lisää käyttäjä ja määritä uusi sähköpostiosoite.

Vaaditaan: Määritä kaikki nykyiset tilit käyttäjiksi Sähköposti ja Office -koontinäytöllä ennen kuin ostat uusia. Voit säilyttää nykyiset tilit ja ostaa uusia siirtymällä GoDaddyn verkkosivustolle. Jos olet äskettäin poistanut käyttäjän, saatat joutua odottamaan korkeintaan päivän, että voit käyttää hyvitystä.
  1. Kirjaudu sisään Sähköposti ja Office -koontinäyttöösi (käytä GoDaddy-käyttäjänimeä ja -salasanaa).
  2. Valitse Lisää käyttäjä.
  3. Tiliesi määrästä ja tyypeistä riippuen näet erilaisia vaihtoehtoja:
    • Jos käytettävissäsi on useita tilityyppejä, valitse Microsoft 365 -tilityyppi, jonka haluat määrittää, ja sitten Aloita.
    • Jos käytettävissäsi on vain yksi tilityyppi, ohita tämä vaihe ja jatka vaiheeseen 4.
    • Jos käytettävissäsi ei ole tilejä, osta uusi Microsoft 365 -tilaus.
  4. Valitse verkkotunnus, jota haluat käyttää, ja sitten Jatka.
  5. Sivulla Luo uusi sähköpostitili näet käytettävissäsi olevista tileistä riippuen joko Luo yksittäinen sähköpostitili -sivun tai Luo useita sähköpostitilejä -sivun. Valitse Sähköposti ja Office -koontinäytön näkymän mukainen välilehti ja noudata seuraavia ohjeita:

Anna sähköpostikäyttäjästä seuraavat tiedot:

KenttäTarvittavat toimet
    KäyttäjätunnusKirjoita nimi ennen @-merkkiä.
    EtunimiSyötä käyttäjän etunimi.
    SukunimiSyötä käyttäjän sukunimi.
    TilityyppiValitse Microsoft 365 -tilityyppi, jota haluat käyttää tälle käyttäjälle.
    Jaa yhteystietoja ja tiedostoja:Valitse verkkotunnukset, joiden kanssa haluat jakaa sähköpostiyhteystietoja, kalentereita ja tiedostoja. Jos et halua jakaa tietoja, valitse Älä jaa. Tämä vaihtoehto näytetään vain, kun määrität käyttäjää eri verkkotunnukselle kuin muita käyttäjiä ja tahdot linkittää verkkotunnukset yhteen.
    Ylläpitäjän oikeudetJos haluat tehdä käyttäjästä ylläpitäjän, valitse Kyllä. Käyttäjä saa oikeuden sähköpostialiasten luomisen ja jaettujen yhteystietojen muokkaamisen kaltaisiin ominaisuuksiin. Jos tämä on verkkotunnuksen ensimmäinen käyttäjä, Kyllä valitaan oletuksena.
    SalasanaAnna salasana (tai käytä tilapäistä salasanaa) tälle tilille.
    Lähetä tilitiedot sähköpostiosoitteeseenSyötä korkeintaan viisi sähköpostiosoitetta, joihin haluat käyttäjätilin ilmoituksia lähetettävän.
    Huomaa: Jos haluat palauttaa äskettäin poistetun käyttäjän, sinun on käytettävä sivua Luo yksittäinen sähköpostitili.

Anna seuraavat tiedot kaikista sähköpostikäyttäjistä, jotka haluat määrittää. Jokainen tili luodaan väliaikaisella salasanalla.

KenttäTarvittavat toimet
    YlläpitäjäJos haluat tehdä käyttäjästä ylläpitäjän, valitse valintaruutu. Käyttäjä saa oikeuden sähköpostialiasten luomisen ja jaettujen yhteystietojen muokkaamisen kaltaisiin ominaisuuksiin.
    KäyttäjätunnusKirjoita nimi ennen @-merkkiä.
    EtunimiSyötä käyttäjän etunimi.
    SukunimiSyötä käyttäjän sukunimi.
    TilityyppiValitse Microsoft 365 -tilityyppi, jota haluat käyttää kullekin käyttäjälle.
    Lähetä tilitiedot sähköpostiosoitteeseenAnna sähköpostiosoite, johon haluat käyttäjien kirjautumistiedot ja ilmoituksen lähetettävän. Jos haluat lähettää kaikki tilitiedot ilmoitettuun sähköpostiosoitteeseen, valitse valintaruutu.
  6. Valitse Luo tai Luo tili(t). Kun tili on määritetty ja valmis käytettäväksi, ilmoitamme annettuun sähköpostiosoitteeseen.