Hallittu WordPress -sähköinen kaupankäynti Ohje

Yritimme kääntää tämän sivun puolestasi. Englanninkielinen sivu on myös saatavilla.

Lisää kuponki

Voit luoda WooCommerce -kuponkeja eri määrinä tai prosenttimäärinä ja tiettyjä rajoituksia myymäläkampanjoille.

Huomautus: Jos luot ensimmäisen kerran uutta kuponkia, varmista, että otat kupongit käyttöön kohdassa WooCommerce > Yleiset asetukset ennen aloittamista.

1. Kirjaudu sisään WordPressiin.
  2. Siirry vasemmalla olevan valikon kohtaan Markkinointi > Kupongit .
  3. Napsauta Lisää kuponki -painiketta.
  4. Anna uusi kuponkikoodi manuaalisesti tai napsauta Luo kuponkikoodi , jotta WooCommerce voi luoda koodin sinulle.
  5. Anna valinnainen kuvaus sisäistä käyttöä varten.
  6. Valitse vähintään Alennustyyppi ja Kupongin määrä Kuponkitiedot -välilehden Yleiset -välilehdestä.
  7. Napsauta Julkaise -painiketta näytön oikeassa yläkulmassa.