Lisää kuva tuotteelle WooCommerce -palvelussa

WordPress -koontinäytöstä voit lisätä esittelykuvan olemassa olevaan tai uuteen tuotteeseen WooCommerce -myymälässäsi.

1. Kirjaudu sisään WordPressiin.
  2. Valitse vasemmanpuoleisesta valikosta Tuotteet .
  3. Napsauta tuoteluettelosta tuotetta, jonka haluat päivittää kuvalla.
  4. Napsauta näytön oikeanpuoleisessa Tuotekuva- osiossa Aseta tuotekuva .
  5. Napsauta Lataa tiedostot -välilehteä.

Huomautus: Jos olet ladannut kuvan aikaisemmin mediakirjastoon, voit siirtyä viimeiseen vaiheeseen.

6. Napsauta Valitse tiedostot -painiketta.
  7. Paikanna kuva paikallisesta tietokoneestasi, valitse se ja napsauta Avaa -painiketta.
  8. Vahvista mediakirjasto- välilehdellä, että oikea kuva on valittu, ja napsauta sinistä Aseta tuotteen kuva -painiketta oikeassa alakulmassa.
  9. Napsauta Tallenna luonnos tai Julkaise- painiketta lähellä oikeaa yläkulmaa.