Lisää kuva tuotteelle WooCommerce -palvelussa

WordPress -koontinäytöstä voit lisätä esittelykuvan olemassa olevaan tai uuteen tuotteeseen WooCommerce -myymälässäsi.

1. Kirjaudu sisään WordPressiin.
  2. Valitse vasemmanpuoleisesta valikosta Tuotteet .
  3. Etsi tuoteluettelosta tuote, jonka haluat päivittää kuvalla, ja valitse sen nimi.
  4. Valitse oikealla olevasta Tuotekuva -osiosta Aseta tuotekuva .
  5. Valitse Lataa tiedostot -välilehdestä Valitse tiedostot .

Huomautus: Jos olet ladannut kuvan aikaisemmin mediakirjastoon, voit siirtyä vaiheeseen 7.

6. Etsi kuva paikallisesta tietokoneestasi, valitse se ja valitse sitten Avaa .
  7. Vahvista Mediakirjasto -välilehdellä, että oikea kuva on valittu, ja valitse oikeasta alakulmasta Aseta tuotekuva .
  8. Valitse Päivitä tai Julkaise .