No jopas. Näyttää siltä, että hullut robotit ovat taas vauhdissa! Ne ovat ottaneet vallan – ja kääntäneet tämän sivun omalle kielellesi. Robotit tarkoittavat tosiasiassa vain hyvää, ja niiden metallisydän sykkii lämpimänä. Ne haluavat auttaa! Kerro meille, miten hyvin robotit ovat hoitaneet homman. Käytä sivun alalaidan painikkeita. Siirry englanninkieliseen versioon

Lisää kuva tuotteelle WooCommerce -palvelussa

WordPress -koontinäytöstä voit lisätä esittelykuvan olemassa olevaan tai uuteen tuotteeseen WooCommerce -myymälässäsi.

1. WordPressiin sisään kirjautuminen.
  2. Valitse vasemmanpuoleisesta valikosta Tuotteet .
  3. Napsauta tuoteluettelosta tuotetta, jonka haluat päivittää kuvalla.
  4. Napsauta näytön oikeanpuoleisessa Tuotekuva- osiossa Aseta tuotekuva .
  5. Napsauta Lataa tiedostot -välilehteä.

Huomautus: Jos olet ladannut kuvan aikaisemmin mediakirjastoon, voit siirtyä viimeiseen vaiheeseen.

6. Napsauta Valitse tiedostot -painiketta.
  7. Paikanna kuva paikallisesta tietokoneestasi, valitse se ja napsauta Avaa -painiketta.
  8. Vahvista mediakirjasto- välilehdellä, että oikea kuva on valittu, ja napsauta sinistä Aseta tuotteen kuva -painiketta oikeassa alakulmassa.
  9. Napsauta Tallenna luonnos tai Julkaise- painiketta lähellä oikeaa yläkulmaa.