Lisää kuva WordPressin julkaisuun tai sivuun

Kun lisäät kuvan WordPress -julkaisuihisi ja -sivuihisi, voit valita jonkin aiemmin ladatusta kuvasta tai ladata kuvan samalla kun lisäät sen sivullesi.

Tarvitsetko lisää opastusta? Hanki asiantuntevia tuotekuvaneuvoja GoDaddy -oppaalta.

1. Kirjaudu sisään WordPressiin.
  2. Napsauta vasemmanpuoleisessa valikossa Viestit tai Sivut.
  3. Napsauta Muokkaa sen sivun tai julkaisun kohdalla, johon haluat lisätä kuvan.
  4. Napsauta tekstieditori -ikkunassa kohtaa, johon haluat lisätä kuvan.
  5. Napsauta Lisää media -painiketta.

Huomautus: Jos olet jo lisännyt kuvan mediakirjastoon, voit napsauttaa Mediakirjasto -välilehteä ja siirtyä viimeiseen vaiheeseen.

6. Napsauta Valitse tiedostot -painiketta.
  7. Paikanna ja valitse kuva paikallisesta tietokoneestasi.
  8. Lisää kuva mediakirjastoon napsauttamalla Avaa.
  9. Vahvista, että oikea kuva on valittu, ja napsauta Lisää .

Kun olet julkaissut sivusi tai julkaissut viestin, uusi kuva näkyy sivustollasi.