No jopas. Näyttää siltä, että hullut robotit ovat taas vauhdissa! Ne ovat ottaneet vallan – ja kääntäneet tämän sivun omalle kielellesi. Robotit tarkoittavat tosiasiassa vain hyvää, ja niiden metallisydän sykkii lämpimänä. Ne haluavat auttaa! Kerro meille, miten hyvin robotit ovat hoitaneet homman. Käytä sivun alalaidan painikkeita. Siirry englanninkieliseen versioon

Lisää kuvakuvauksia WordPressiin

Voit parantaa SEO: tä WordPress -sivustollesi seuraamalla näitä ohjeita kuvakuvausten lisäämiseen tai muokkaamiseen.

1. Siirry verkkosivustollesi, napsauta kotisivua hiiren kakkospainikkeella ja valitse Näytä sivun lähde .
  2. Etsi kuvatunnistetta ( img >).
  3. Sisällä img > -tunnistetta, etsi "alt" -attribuutti ja varmista, että se kuvaa kuvaa. Esimerkiksi auringonlaskun kuvan kuvatunniste voi olla alt = ”sunset”, ja tunniste näyttäisi tältä: img src = ”sunset.jpg” alt = ”sunset”>
  4. Jos on kuvia, joilla ei ole arvoja alt -määritteessä:
    1. Valitse hallintavalikossa Media .
    2. Napsauta kuvaa, joka tarvitsee kuvauksen sen muokkaamiseksi.
    3. Lisää kuvaus alt -kenttään.
    4. Toista vaiheet kaikille lisäkuville, jotka tarvitsevat kuvauksia.