No jopas. Näyttää siltä, että hullut robotit ovat taas vauhdissa! Ne ovat ottaneet vallan – ja kääntäneet tämän sivun omalle kielellesi. Robotit tarkoittavat tosiasiassa vain hyvää, ja niiden metallisydän sykkii lämpimänä. Ne haluavat auttaa! Kerro meille, miten hyvin robotit ovat hoitaneet homman. Käytä sivun alalaidan painikkeita. Siirry englanninkieliseen versioon

Lisää kuvaosa WordPressiin

Voit lisätä kuvia sivuillesi tai kirjoituksiisi WordPressissä lohkoeditorilla seuraamalla näitä ohjeita.

Tarvitsetko lisää opastusta? Saat ammattitaitoista neuvontaa GoDaddy -oppaalta.

1. Avaa lohkoeditori ( Tarvitsetko apua lohkoeditorin avaamisessa? ).
  2. Valitse Lisää lohko .
  3. Valitse Kuva Common Blocks -osiosta.
  4. Valitse, miten haluat lisätä kuvan:
    • Lataa palvelimeen - valitse omalle tietokoneellesi tallennetut kuvat.
    • Lisää URL -osoitteesta - Lisää kentän, johon voit liittää jo verkkohotellissa olevan kuvan URL -osoitteen.
    • Mediakirjasto - Mahdollistaa kuvapankkikuvien ja mediakirjaston käytön.
  5. Sinun on joko valittava Tuo- tai Valitse -painike sen mukaan, mistä olet lisännyt kuvan.
  6. Olet nyt lisännyt kuvan sivullesi tai kirjoitukseesi!
Animaatio, joka osoittaa, kuinka kuvia voidaan lisätä

Huomautus: Muista päivittää sivusi tai viestisi muokkauksen jälkeen.