Lisää ladattavia tiedostoja

Voit ladata sivustollesi tiedostoja, joita vierailijat voivat ladata offline-käyttöä varten. Tämä voi olla kätevää esimerkiksi esitteiden, lääketieteellisten lomakkeiden, vastuuvapauskaavakkeiden ja musiikkinäytteiden jakamiseen.

Tuettuja tiedostomuotoja on lähes 50, mukaan lukien Microsoft Wordin ja muiden tekstiasiakirjojen käyttämät muodot, PDF:t (Portable Document Files), laskentataulukot sekä yli 20 tiedostomuotoa pelkästään kuville ja videoille. Luettelo pitenee jatkuvasti.

Huomautus: Jokaisen tiedoston enimmäiskoko on 30 Mt. Voit lisätä osioon korkeintaan 15 tiedostoa. Jos tarvitset enemmän, luo toinen Tiedostot-osio.

1. Kirjaudu sisään GoDaddy-tilillesi ja avaa tuotteesi. (Tarvitsetko apua tuotteen avaamiseen?)
  2. Valitse Muokkaa / Muokkaa sivustoa.
  3. Vieritä kohtaan, johon haluat lisätä latausosion, ja napsauta pluspainiketta.
    Napsauta pluspainiketta
  4. Napsauta Tiedostot ja valitse sitten yksittäinen asettelu.
    Napsauta Tiedostot
  5. Kun näet Osio lisätty -vahvistuksen, napsauta uutta osiota tai valitse Lataa ja aloita osion asetusten muokkaaminen.
    Napsauta Tiedostot
  6. Valitse Sisältö ja muokkaa Osion nimi- ja Kuvaus-kenttiä halutessasi. Napsauta sen jälkeen Lisää, jos haluat ladata sivustollesi tiedoston vierailijoidesi ladattavaksi.
    Napsauta Lisää
  7. Voit toistaa vaiheen 6, jos haluat lisätä enemmän tiedostoja sivustollesi.
    Tiedostojen lisäämisen jälkeen

Huomautus: Nimeä tiedosto uudelleen napsauttamalla sitä luettelossa ja tekemällä muutos Tiedoston selite -kentässä.

8. Tee kaikki muut haluamasi muutokset oikeanpuoleisessa Tiedostot-paneelissa, joka tulee välittömästi näkyviin pääikkunaan.
    Vertaa oikealla puolella näkyviä muutoksia pääikkunaan
  9. Tekemäsi muutokset tallennetaan automaattisesti. Kun olet valmis, voit katsella tuloksia napsauttamalla Esikatsele ja siirtyä halutessasi käyttämään muita verkkotunnuksiasi tai ostamaan uuden verkkotunnuksen.
  10. Kun olet valmis, napsauta Julkaise sivusto (puhelimella) tai Julkaise (tabletilla tai tietokoneella).