Lisää ladattavia tiedostoja

Voit ladata sivustollesi tiedostoja, joita vierailijat voivat ladata offline-käyttöä varten. Tämä voi olla kätevää esimerkiksi esitteiden, lääketieteellisten lomakkeiden, vastuuvapauskaavakkeiden ja musiikkinäytteiden jakamiseen.

Tuettuja tiedostomuotoja on lähes 50, mukaan lukien Microsoft Wordin ja muiden tekstiasiakirjojen käyttämät muodot, PDF:t (Portable Document Files), laskentataulukot sekä yli 20 tiedostomuotoa pelkästään kuville ja videoille. Luettelo pitenee jatkuvasti.

Note: Each file can be no larger than 30 MB. You can add up to 15 files in the section. If you need more, create another Files section.

1. Log in to your GoDaddy account and open your product. (Need help opening your product?)
  2. Valitse Muokkaa / Muokkaa sivustoa.
  3. Vieritä kohtaan, johon haluat lisätä latausosion, ja napsauta vihreää pluspainiketta.
    Napsauta vihreää pluspainiketta
  4. Napsauta Tiedostot ja valitse sitten yksittäinen asettelu.
    Napsauta Tiedostot
  5. Kun näet Osio lisätty -vahvistuksen, napsauta uutta osiota tai valitse Lataa ja aloita osion asetusten muokkaaminen.
    Napsauta Tiedostot
  6. Valitse Sisältö ja muokkaa Osion nimi- ja Kuvaus-kenttiä halutessasi. Napsauta sen jälkeen Lisää, jos haluat ladata sivustollesi tiedoston vierailijoidesi ladattavaksi.
    Napsauta Lisää
  7. Voit toistaa vaiheen 6, jos haluat lisätä enemmän tiedostoja sivustollesi.
    Tiedostojen lisäämisen jälkeen

To rename a file, click it in the list and change it in the File Label field.

8. Tee kaikki muut haluamasi muutokset oikeanpuoleisessa Tiedostot-paneelissa, joka tulee välittömästi näkyviin pääikkunaan.
    Vertaa oikealla puolella näkyviä muutoksia pääikkunaan
  9. Tekemäsi muutokset tallennetaan automaattisesti. Kun olet valmis, voit katsella tuloksia napsauttamalla Esikatsele ja siirtyä halutessasi ostamaan uuden verkkotunnuksen tai käyttämään muita verkkotunnuksiasi.
  10. Kun olet valmis, napsauta Julkaise sivusto (puhelimella) tai Julkaise (tabletilla tai tietokoneella).

More Info