Lisää ladattavia tiedostoja ja PDF-katselutoiminto

Voit ladata sivustoosi tiedostoja, joita vierailijat voivat ladata offline-käyttöä varten. Tämä saattaa olla kätevää esimerkiksi esitteiden, lääketieteellisten lomakkeiden ja vastuuvapauskaavakkeiden jakamiseen sekä moniin muihin käyttötarkoituksiin. Käytössäsi on oltava perustason sopimus tai jokin sitä korkeampi sopimus. Vertaile paketteja ja hintoja.

Tämä video on osa opastussarjaa Lisätoimintojen lisääminen Kotisivukoneessa

Tuettuja tiedostomuotoja on lähes 50, mukaan lukien Microsoft Wordin ja muiden tekstiasiakirjojen käyttämät muodot, PDF-tiedostot (Portable Document Files), laskentataulukot sekä yli 20 tiedostomuotoa pelkästään kuville ja videoille. Luettelo pitenee jatkuvasti.

Huomautus: Jokaisen tiedoston enimmäiskoko on 30 Mt. Voit lisätä osioon korkeintaan 15 tiedostoa. Jos tarvitset enemmän, luo toinen Tiedostot-osio.

1. Siirry GoDaddy-tuotesivulle.
  2. Vieritä alaspäin kohtaan Websites + Marketing ja valitse Hallitse sen sivuston kohdalla, jota haluat muuttaa.
  3. Valitse Muokkaa sivustoa.
  4. Siirry sivullesi kohtaan, johon haluat lisätä ladattavat tiedostot, ja lisää osio.
    • Paikanna Tiedosto-osio, jos haluat näyttää luettelon tiedostoja tai jos sinulla on monia eri tiedostotyyppejä (asiakirjoja, laskentataulukoita, kuvia tai PDF-tiedostoja).
    • Paikanna PDF Viewer -osio, jos haluat näyttää PDF-tiedostosi suoraan sivullasi, jolloin ihmiset voivat nähdä sen ennen kuin he lataavat sen itse.
  5. Kun olet valinnut haluamasi asettelun, lisää uusi osio valitsemalla Lisää.
  6. Mukauta korostusväri, otsikko ja kuvaus.
    • Jos haluat lisätä tiedoston, valitse Lisää. Toista tämä vaihe, jos haluat lisätä enemmän tiedostoja sivustoosi
    • Jos haluat lisätä oman PDF-tiedostosi PDF Viewer -katselutoimintoa varten, valitse Siirrä tiedosto palvelimeen. PDF Viewer -toimintoa käyttäen voidaan siirtää vain yksi tiedosto.

Huomautus: Voit nimetä tiedosto uudelleen napsauttamalla sitä luettelossa ja tekemällä muutos Tiedoston selite -kentässä. Et voi muuttaa suluissa näytettävää tiedostotyyppiä. Tämä on tärkeää, jotta ihmiset näkevät, minkä tyyppisen tiedoston he ovat lataamassa.

7. Tekemäsi muutokset tallennetaan automaattisesti. Kun kaikki on valmista, voit tarkastella tuloksia valitsemalla Esikatselu. Julkaise sivustosi, jotta muutokset näkyvät sivustosi vierailijoille.