Tilinhallinta Ohje

Yritimme kääntää tämän sivun puolestasi. Englanninkielinen sivu on myös saatavilla.

Lisää laitteistosuojausavain kaksivaiheista todennusta varten

Saat parhaan mahdollisen suojauksen tilisi suojausavaimella kaksivaiheista todennusta (2SV) varten. Tuemme FIDO U2F -standardin mukaisia USB- tai Bluetooth-avaimia, kuten monia YubiKeys- tai Google Titan -tuotteita.

Huomautus: Jos käytät suojausavainta, tarvitset myös varmuuskopiointimenetelmän GoDaddy -oppaamme voi vahvistaa henkilöllisyytesi. Opastamme sinut todennussovelluksen määrittämisen vaiheisiin, sillä se on turvallisempi kuin tekstiviestit.

1. Siirry GoDaddy -palveluun Kirjautuminen & PIN -koodi -sivu. Sinua saatetaan pyytää kirjautumaan sisään.
  2. Valitse Kaksivaiheinen todennus -kohdasta Lisää todennus .
  3. Valitse Suojausavain ja valitse sitten Seuraava . Pidä suojausavaimesi lähellä, mutta älä liitä sitä vielä.
    valitse suojausavain
  4. Valitse Seuraava ja noudata sitten näyttöön tulevia ohjeita. Kun olemme vahvistaneet avaimesi, näet onnistumisilmoituksen.
  5. Valitse Lisää varmuuskopio .
  6. Valitse Todennussovellus ja valitse sitten Seuraava .
  7. Noudata ohjeita asentaaksesi sovelluksen puhelimeesi ja skannataksesi viivakoodin. Valitse Seuraava .
  8. Anna kuusinumeroinen koodi ja todennuksen nimi . Valitse Seuraava . Kun olemme vahvistaneet todennussovelluksesi, näet onnistumisilmoituksen.