Tilinhallinta Ohje

Lisää laiteavain kaksivaiheista todennusta varten

Saat parhaan mahdollisen suojauksen ottamalla käyttöön laiteavaimen kaksivaiheista todennusta varten. Me tuemme USB- tai Bluetooth-avaimia, jotka ovat FIDO U2F -standardin mukaisia: esim. Yubikeys tai Google Titan.

Huomautus: Jos käytät suojausavainta, sinulla on oltava myös varamenetelmä, jotta asiakastuki voi vahvistaa henkilöllisyytesi. Suosittelemme, että käytät todennussovellusta, joka tarjoaa paljon paremman suojauksen kuin tekstiviestit. Saat ohjeita sovelluksen määritystä varten artikkelista Ota kaksivaiheinen todennus käyttöön.

1. Siirry GoDaddy-osioosi Kirjautuminen ja PIN-koodi -sivu. Sinua saatetaan pyytää kirjautumaan, jos et ole jo kirjautuneena sisään.
  2. Napsauta Kaksivaiheinen todennus -osiossa kohtaa Lisää todennus.
  3. Valitse kohdan Miten haluat vastaanottaa todennuskoodit alla Suojausavain ja napsauta sitten Seuraava. Pidä suojausavaimesi lähellä, mutta älä liitä sitä vielä.
    napsauta suojausavain
  4. Valitse Seuraava ja noudata sitten näyttöön tulevia ohjeita. Kun olemme vahvistaneet avaimesi, näet ilmoituksen toiminnon onnistumisesta.
  5. Napsauta Lisää jokin muu menetelmä.
  6. Valitse kohdassa Valitse lisätodennusmenetelmä vaihtoehto Todennussovellus.
  7. Napsauta Seuraava ja noudata näyttöön tulevia ohjeita, joiden avulla voit määrittää todennussovelluksen varatodennusmenetelmäksesi.