GoDaddy-sähköpostimarkkinointi Ohje

Yritimme kääntää tämän sivun puolestasi. Englanninkielinen sivu on myös saatavilla.

Lisää linkkejä kampanjaasi

Tämä artikkeli kattaa vanhan tuotteen, jota ei enää ole saatavilla uusille asiakkaille.

Lisää linkki tekstiin

1. GoDaddy Email Marketing -tilillesi, jos et ole jo tehnyt niin. ( Tarvitsetko apua sisäänkirjautumisessa? )
  2. Korosta teksti, jonka haluat muuttaa napsautettavaksi linkiksi, ja napsauta ketjun linkkikuvaketta tekstimoduulin alaosassa.
    Korosta linkin lisäämisen teksti.
  3. Lisää sivustosi URL-osoite ponnahdusikkunassa Linkitä: -kenttään ja valitse Tallenna.

Kun olet muokkaustilassa, linkki näkyy täydellisenä koodikoodina.

Linkki näkyy markdown -koodina muokkaustilassa

Napsauta vain Esikatselu -painiketta moduulin vasemmassa yläkulmassa nähdäksesi linkin näyttämisen sellaisenaan.

Näytä lopullisen linkin näyttö napsauttamalla Esikatselu -painiketta

Lisää linkki, joka alkaa URL -osoitteesta

Huomautus: Tämä toimii vain, jos tekstiin lisäämäsi URL -osoitteen etuliite on http: //.

1. Korosta linkin teksti ja napsauta ketjun linkkikuvaketta .
    Korosta URL -osoite ja napsauta ketjun linkkipainiketta.
  2. Ponnahdusikkuna on sama kuin yllä, mutta URL-osoitteesi syötetään Linkitä: -kenttään. Sinun on lisättävä näytettävä tekstisi Näytettävä teksti: -kenttään.
  3. Napsauta Tallenna ja olet valmis!

Lisää linkki kuvaan

1. Kun olet lisännyt kuvan kampanjaasi, napsauta kynäkuvaketta kuvan alla.
    Lisää linkki kuvaan napsauttamalla kynäkuvaketta.
  2. Anna ponnahdusikkunassa URL -osoitteesi Link Image to: (Linkitä kohteeseen) -kenttään ja napsauta Tallenna.

Linkki ei näy lopullisessa kampanjassa, mutta lukijat napsauttavat kyseistä URL -osoitetta, kun he napsauttavat mitä tahansa kuvan kohtaa.

Seuraava vaihe

• Tee bannerikuvastasi napsautettava.