Kotisivukone Ohje

Piip piip... raksutusta... raksutusta... numero 42…
No jopas. Näyttää siltä, että hullut robotit ovat taas vauhdissa! Ne ovat ottaneet vallan – ja kääntäneet tämän sivun omalle kielellesi. Robotit tarkoittavat tosiasiassa vain hyvää, ja niiden metallisydän sykkii lämpimänä. Ne haluavat auttaa! Kerro meille, miten hyvin robotit ovat hoitaneet homman. Käytä sivun alalaidan painikkeita. Siirry englanninkieliseen versioon

Lisää livestream -videosyöte

Lisää verkkosivustollesi YouTube- tai Twitch -livestriimi, jotta voit jakaa sisältöäsi verkkosivustosi ihmisten kanssa. Ota reaaliaikainen keskustelu käyttöön ottamalla chat käyttöön.

Huomautus: Ennen kuin aloitat, avaa erillinen verkkoselaimen välilehti tai ikkuna. Määritä suoratoistovideosi siirtymällä Twitchiin tai YouTubeen. Tarvitset kanavasi nimen tai suoratoistettavan URL -osoitteen ennen aloittamista.

1. Siirry GoDaddy-tuotesivulle.
    2. Vieritä kohtaan Website Builder ja valitse Hallitse sen sivuston kohdalla, jota haluat muuttaa.
    3. Avaa sivustoeditori valitsemalla Muokkaa verkkosivustoa
    4. Siirry sivulle ja sijaintiin, johon haluat lisätä suoratoiston, ja lisää osio .
    5. Etsi Livestream -osio ja valitse Lisää .
    6. Mukauta oikeanpuoleisessa ruudussa Otsikko- ja Kuvaus -kenttiä.
    7. Valitse Twitch tai YouTube Valitse streaming -alustasi -valikosta.
      • Jos haluat lisätä Twitch -livestriimin, etsi kanavasi nimi (sijaitsee yleensä profiilikuvasi vieressä tai kanavasivusi yläosassa). Kopioi tämä nimi ja liitä se verkkosivustosi Kanava -kenttään.
      • Jos haluat lisätä YouTube -livestream -syötteen, kopioi linkki livestream -videollesi YouTubesta ja liitä se verkkosivustosi URL -kenttään.
    8. Jos otit live -videon live -keskustelun käyttöön Twitchissä tai YouTubessa, ota käyttöön live -keskustelu verkkosivustollasi valitsemalla Näytä keskustelu päälle.
    9. Valitse, haluatko ottaa toimintapainikkeen käyttöön . Jos näin on, muokkaa painikkeen nimeä ja sitä, mihin painike johtaa (toinen verkkosivustosi sivu, verkkosivuston URL -osoite tai tuoteluokka).
    10. Kaikki muutokset tallennetaan automaattisesti, joten kun olet valmis, voit testata miltä se näyttää valitsemalla Esikatselu.
    11. Kun olet valmis, julkaise sivustosi .