Lisää livestream -videosyöte

Lisää verkkosivustollesi YouTube- tai Twitch -livestriimi, jotta voit jakaa sisältöäsi verkkosivustosi ihmisten kanssa. Ota reaaliaikainen keskustelu käyttöön ottamalla chat käyttöön.

Huomautus: Ennen kuin aloitat, avaa erillinen verkkoselaimen välilehti tai ikkuna. Määritä suoratoistovideosi siirtymällä Twitchiin tai YouTubeen. Tarvitset kanavasi nimen tai suoratoistettavan URL -osoitteen ennen aloittamista.

1. Siirry GoDaddy-tuotesivulle.
    2. Vieritä kohtaan Websites + Marketing ja valitse Hallitse sen sivuston kohdalla, jota haluat muuttaa.
    3. Avaa sivustoeditori valitsemalla Muokkaa verkkosivustoa
    4. Siirry sivulle ja sijaintiin, johon haluat lisätä suoratoiston, ja lisää osio .
    5. Etsi Livestream -osio ja valitse Lisää .
    6. Mukauta oikeanpuoleisessa ruudussa Otsikko- ja Kuvaus -kenttiä.
    7. Valitse Twitch tai YouTube Valitse streaming -alustasi -valikosta.
      • Jos haluat lisätä Twitch -livestriimin, etsi kanavasi nimi (sijaitsee yleensä profiilikuvasi vieressä tai kanavasivusi yläosassa). Kopioi tämä nimi ja liitä se verkkosivustosi Kanava -kenttään.
      • Jos haluat lisätä YouTube -livestream -syötteen, kopioi linkki livestream -videollesi YouTubesta ja liitä se verkkosivustosi URL -kenttään.
    8. Jos otit live -videon live -keskustelun käyttöön Twitchissä tai YouTubessa, ota käyttöön live -keskustelu verkkosivustollasi valitsemalla Näytä keskustelu päälle.
    9. Valitse, haluatko ottaa toimintapainikkeen käyttöön . Jos näin on, muokkaa painikkeen nimeä ja sitä, mihin painike johtaa (toinen verkkosivustosi sivu, verkkosivuston URL -osoite tai tuoteluokka).
    10. Kaikki muutokset tallennetaan automaattisesti, joten kun olet valmis, voit testata miltä se näyttää valitsemalla Esikatselu.
    11. Kun olet valmis, julkaise sivustosi .