No jopas. Näyttää siltä, että hullut robotit ovat taas vauhdissa! Ne ovat ottaneet vallan – ja kääntäneet tämän sivun omalle kielellesi. Robotit tarkoittavat tosiasiassa vain hyvää, ja niiden metallisydän sykkii lämpimänä. Ne haluavat auttaa! Kerro meille, miten hyvin robotit ovat hoitaneet homman. Käytä sivun alalaidan painikkeita. Siirry englanninkieliseen versioon

Lisää lohko WordPressiin

Voit lisätä lohkoja WordPress -editorin avulla sivujen ja kirjoitusten luomiseksi nopeasti seuraavien ohjeiden mukaisesti:

1. Avaa estotoiminto. ( Tarvitsetko apua lohkoeditorin avaamisessa? ).
  2. Paikanna Lisää blokki -kuvake ja valitse se.
  3. Valitse harmonikkalohkoluettelosta se, jota haluat käyttää.
  4. Jokaisella lohkolla on omat asetukset, joita voit muuttaa ja jotka ovat oikeanpuoleisessa valikkopalkissa.
  5. Voit esikatsella tekemiäsi muutoksia napsauttamalla Esikatselu -painiketta.
  6. Kun olet lisännyt tarvitsemasi lohkot, valitse Julkaise .
Animaatio, joka näyttää, kuinka lohko lisätään

Huomautus: Muista päivittää sivusi tai viestisi muokkauksen jälkeen.