Kotisivukone Ohje

Piip piip... raksutusta... raksutusta... numero 42…
No jopas. Näyttää siltä, että hullut robotit ovat taas vauhdissa! Ne ovat ottaneet vallan – ja kääntäneet tämän sivun omalle kielellesi. Robotit tarkoittavat tosiasiassa vain hyvää, ja niiden metallisydän sykkii lämpimänä. Ne haluavat auttaa! Kerro meille, miten hyvin robotit ovat hoitaneet homman. Käytä sivun alalaidan painikkeita. Siirry englanninkieliseen versioon

Lisää luettelo valintoja tuotteelle

Lisää luettelo valintoja tuotteelle, jos tarjoat vaihtoehtoja, kuten värejä tai kokoja.

1. Avaa palvelun GoDaddy tuotesivu.
  2. Vieritä alaspäin kohtaan Website Builder ja valitse Hallitse verkkosivustosi tai myymäläsi kohdalta.
  3. Avaa tuotteesi koontinäytössä:
    • Siirry Website Builder -palvelussa kohtaan Kauppa ja valitse sitten Tuotteet .
    • Siirry Premium -verkkomyymälässä kohtaan Tuotteet ja valitse sitten Tuotteet .
  4. Valitse päivitettävän tuotteen nimi.
  5. Valitse tuotesivulla Inventaario ja vaihtoehdot -välilehti ja valitse sitten Vaihtoehdot -osiosta Luo vaihtoehto .
  6. Kirjoita vaihtoehdon nimi (esimerkiksi Koko tai Väri ). Kun olet luonut muutaman ensimmäisen vaihtoehdon, valinnat näkyvät automaattisesti valikossa.
  7. Kirjoita ensimmäinen valinta valintaikkunaan. Jos otsikko on esimerkiksi "Koko", kirjoita "Keskitaso".
  8. Jos haluat lisätä lisää vaihtoehtoja tälle vaihtoehdolle, valitse Luo vaihtoehdon valinta ja toista edellinen vaihe. Valitse Valmis, kun olet antanut kaikki vaihtoehdot.
  9. Jos haluat muuttaa asetusten järjestystä, valitse vaihtoehdon nimen vieressä olevat rivit ja vedä ruutu haluamassasi järjestyksessä.
    Vaihda animoitua gifvaihtoehtoa
  10. Anna kullekin vaihtoehdolle SKU , Price ja Sale Price.
  11. Valitse Tallenna . Muutoksesi päivitetään automaattisesti, eikä sinun tarvitse julkaista verkkosivustoasi uudelleen.