Lisää luottokortteja GoDaddy-tiliisi.

Voit lisätä tiliisi luottokortteja, joita voit käyttää tuotteiden uusimiseen ja ostojen tekemiseen.

  1. Ollessasi kirjautuneena tiliisi napsauta Tilin asetukset ja valitse sitten Maksutavat.
  2. Napsauta maksutapojesi listan alaosassa Lisää maksutapa.
  3. Täytä näytön kentät.

Seuraava vaihe


Oliko tästä artikkelista hyötyä?
Kiitoksia palautteestasi. Jos haluat puhua asiakaspalveluedustajan kanssa, käytä yllä näkyvää puhelinnumeroa tai chat-vaihtoehtoa.
Kiva, että meistä oli apua. Voimmeko tehdä jotain muuta?
Olen pahoillani asiasta. Kerro meille, mikä on epäselvää tai miksi ratkaisu ei toiminut oman ongelmasi kohdalla.