Lisää maksutapa Website Builder -verkkomyymälää varten

Kerää maksuja turvallisella tavalla, johon sinä ja asiakkaasi voitte molemmat luottaa. Valitse verkkomyymäläsi maksutavaksi GoDaddy Payments, PayPal, Square ja/tai Stripe (Verkkokauppapaketti).

Tämä ei ole sama asia kuin PayPal-painikkeen lisääminen (kaikki sopimukset) tai verkkoajanvarauksien maksujen hyväksyminen (Premium-paketti) tai offline-maksuvaihtoehdot.

1. Avaa palvelun GoDaddy tuotesivu.
  2. Vieritä kohtaan Website Builder ja valitse Hallitse verkkosivustosi tai myymäläsi kohdalta.
  3. Siirry hallintapaneelisi kohtaan Asetukset. Valitse Kauppa-osiossa Maksut.
  4. Valitse Yhdistä haluamasi maksutavan kohdalta ja noudata kehotteita. Jokaisen maksutavan kohdalla voit kirjautua sisään olemassa olevalle tilille tai luoda uuden tilin. Toista nämä vaiheet jokaisen lisättävän maksutavan kohdalla.

Huomautus: Tässä on joitakin vinkkejä maksutavan valitsemiseen:

GoDaddy Payments on tällä hetkellä saatavilla vain Yhdysvalloissa, mutta sitä laajennetaan muihin maihin. Lisätietoja GoDaddy PaymentsISTA.
    • Jotta voit käyttää PayPal Express Checkout -kassaominaisuutta, sinulla on oltava PayPal Business -tili. Henkilökohtaiset PayPal-tilit voivat hyväksyä maksuja vain muilta PayPal-käyttäjiltä.
    Square on ainoastaan Yhdysvalloissa, Yhdistyneessä kuningaskunnassa, Kanadassa ja Australiassa sijaitsevien asiakkaiden käytettävissä.

5. (Valinnainen) Jotta näkisit Apple Pay -painikkeen Stripe-tilisi kohdalla, siirry julkaistuun verkkomyymälääsi laitteella, jossa on käytössä Apple Pay. Tällä tavoin voit tarkastella tuotesivua, joka näyttää, miten sivu näkyy asiakkaille. Apple Pay -painike näytetään myös kassasivulla.
    Apple Pay -painike kassalla