Lisää markkinointisähköpostien tilaajia

Kun olet muokannut sähköpostimarkkinoinnin tilauslomaketta ja luonut markkinointisähköpostin, haluat lisätä tilaajia. Voit myös luoda sähköpostiosoitteiden luetteloita tiettyjä postituksia varten.

Huomautus: Oikeudellisista syistä sinun on lisättävä sivustollesi fyysinen osoite ennen sähköpostien lähettämistä. Lisää omasi Koontinäytöstä valitsemalla Asetukset ja sitten Sähköpostimarkkinointi .
  1. Siirry GoDaddy-tuotesivulle.
  2. Vieritä kohtaan Websites + Marketing ja valitse sivustosi kohdalta Hallitse.
  3. Valitse Koontinäytöstä Yhteydet ja sitten Tilaajat .
Huomautus: Oikeudellisista syistä sinun on lisättävä sivustollesi fyysinen osoite ennen sähköpostien lähettämistä. Lisää omasi koontinäytöstä valitsemalla Asetukset ja sitten Yritysprofiili .
  1. Siirry GoDaddy-tuotesivulle.
  2. Vieritä kohtaan Verkkomarkkinointi ja valitse Hallitse sivustosi vierestä.
  3. Valitse Koontinäytöstä Sähköpostimarkkinointi ja sitten Tilaajat .
  1. Valitse Lisää yhteystiedot .
  2. Sinua pyydetään päättämään, miten haluat lisätä uusien markkinointisähköpostitilaajasi yhteystiedot. Vaihtoehtojasi ovat:
    • Lisää kukin manuaalisesti yksi kerrallaan
    • Kopioi ja liitä olemassa oleva luettelo useista henkilöistä kerralla
    • Lataa olemassa oleva luettelo lataamalla CSV -tiedosto
  3. Noudata kehotteita ja varmista, että sinulla on lupa lähettää nämä tilaajat sähköpostitse.
  4. Valitse Lisää tai Lisää ja sulje sen mukaan, onko sinulla lisää yhteystietoja.