No jopas. Näyttää siltä, että hullut robotit ovat taas vauhdissa! Ne ovat ottaneet vallan – ja kääntäneet tämän sivun omalle kielellesi. Robotit tarkoittavat tosiasiassa vain hyvää, ja niiden metallisydän sykkii lämpimänä. Ne haluavat auttaa! Kerro meille, miten hyvin robotit ovat hoitaneet homman. Käytä sivun alalaidan painikkeita. Siirry englanninkieliseen versioon

Lisää markkinointisähköpostien tilaajia

Sen jälkeen kun olet mukauttanut sähköpostimarkkinoinnin tilauslomakkeen ja luonut markkinointisähköpostiviestin, haluat lisätä tilaajia. Voit myös luoda sähköpostiosoitelistoja erityispostituksia varten.

1. Siirry GoDaddy-tuotesivulle.
  2. Avaa sivustosi.
    • Website Builder: Vieritä alas kohtaan Website Builder ja valitse Hallitse muutettavan verkkosivuston vieressä.
    • Digitaalinen markkinointi: Vieritä alas kohtaan Verkkomarkkinointi ja valitse Hallitse muutettavan sivuston vieressä.
  3. Avaa Tilaajat -osio.
    • Website Builder: Valitse hallintapaneelissa Yhteydet > Tilaajat .
    • Digitaalinen markkinointi: Valitse hallintapaneelistasi Sähköpostimarkkinointi > Tilaajat .
  4. Varmista, että Tilaajat-välilehtesi on aktiivinen, ja valitse sitten Tuo.
  5. Valitse esiin tulevassa ikkunassa sinulle parhaiten sopiva tapa: lisää yksittäinen henkilö, lisää useita ihmisiä kerralla tai tuo tilaajat tiedostosta. Noudata kehotteita.
    Tuo yksittäinen henkilö, lisää useita ihmisiä kerralla tai tuo tilaajat tiedostosta.