Lisää Microsoft 365 -sähköposti Thunderbirdiin Mac- ja Windows -tietokoneilla

Vaihe 3 Microsoft 365 -tilin määrittäminen käyttövalmiiksi -sarjassa.

Huomautus: Tämä artikkeli on vain viitteellinen. Meidän GoDaddy -oppaat ei voi auttaa sinua Thunderbirdiin liittyvissä kysymyksissä. Katso tukilausunto . Jotta saat kaiken irti sähköpostiosoitteestasi, suosittelemme sähköpostisi määrittämistä Exchange -asetuksilla. Tämä saattaa edellyttää eri sähköpostiohjelmaa, kuten Outlook tai Mail for Mac tai Windows.

Lisää Microsoft 365 -sähköposti Thunderbirdille Mac- tai Windows -tietokoneelle. Sitten voit lähettää ja vastaanottaa sähköposteja Thunderbird -asiakasohjelmalta. Ennen kuin jatkat, varmista, että käytät viimeisintä Thunderbird -versiota.

1. Avaa Thunderbird.
    sininen lintu valkoisella kirjekuorella
  2. Jos olet uusi käyttäjä, siirry vaiheeseen 5. Valitse muussa tapauksessa vasemmassa alakulmassaasetusten rataskuvake Asetukset .
  3. Valitse Tilin asetukset .
    tilin asetukset korostettuina
  4. Valitse Tilin toimet ja valitse sitten Lisää sähköpostitili .
    lisää sähköpostitili korostettuna
  5. Anna täydellinen nimesi ja sähköpostiosoitteesi ja valitse sitten Jatka .
  6. Jos palvelinasetuksesi havaitaan, palvelinasetukset täytetään automaattisesti. Valitse Valmis ja siirry sitten vaiheeseen 9. Muussa tapauksessa jatka vaiheeseen 7.
    automaattisten määritysten asetukset, valitse Valmis
  7. Varmista kohdassa TULEVA PALVELIN , että kentät ovat seuraavat:
    • Protokolla : IMAP
    • Isäntänimi : outlook.office365.com
    • Portti : 993
    • Yhteyden suojaus : SSL/TLS
    • Todennusmenetelmä : OAuth2
    • Käyttäjänimi : Sähköpostiosoitteesi, kuten jane@kivaesimerkki.com
    saapuvan palvelimen asetukset, jotka on annettu thunderbirdiin
  8. Varmista OUTGOING SERVER -kohdassa , että kentät ovat seuraavat:
    • Isäntänimi : smtp.office365.com
    • Portti : 587
    • Yhteyden suojaus : STARTTLS
    • Todennusmenetelmä : OAuth2
    • Käyttäjänimi : Sähköpostiosoitteesi, kuten jane@kivaesimerkki.com
    Lähtevän postin palvelinasetukset on määritetty thunderbirdiin
  9. Jos sinua pyydetään myöntämään käyttöoikeudet, valitse Hyväksy . Jos olet järjestelmänvalvoja, valitse Suostumus organisaatiosi puolesta -valintaruutu, jotta muut käyttäjät eivät näe tätä kehotetta.
  10. Valitse Valmis .
  11. Jos saat ponnahdusikkunan siitä, että evästeet on poistettu käytöstä tai kirjautumissivu ei lataudu, hyväksy evästeet muuttamalla asetuksiasi.
    1. ValitseThunderbird -sähköpostiohjelman valikkopainikkeen kuvake Thunderbird-valikko (tai valitse vasemmassa yläkulmassa Thunderbird ), sitten Asetukset ja sitten Tietosuoja & Tietoturva .
    2. Valitse Hyväksy sivustojen evästeet -kohdan vieressä oleva valintaruutu ja tyhjennä sitten valintaruutu kohdan Lähetä verkkosivustoille vieressä "Älä seuraa" -viesti, jota et halua seurata .
      Thunderbirdin tietosuoja- ja suojausasetukset -osio, jossa evästeet käytössä.
    3. Sulje Thunderbird ja avaa se uudelleen ja yritä lisätä tilisi uudelleen.
  12. Sinua saatetaan pyytää antamaan sähköpostin salasana. Anna salasanasi ja valitse sitten Kirjaudu sisään .
    thunderbird -asennuksen SSO -sivu, kirjaudu sisään sähköpostiosoitteella ja salasanalla
  13. Jos käytät Windows -tietokonetta, sinua saatetaan pyytää lisäämään tietoturvapoikkeus. Valitse Vahvista suojauksen poikkeus .
    Vahvista thunderbird -sähköpostiohjelman tietoturvapoikkeus
  14. Näet vahvistuksen, kun tilisi on lisätty onnistuneesti Thunderbirdiin. Valitse Valmis .

Voit nyt käyttää Microsoft 365 -sähköpostiasi Thunderbirdissä.