Lisää Microsoft 365 -sähköpostini Gmailiin Android -laitteessa

Vaihe 3 Microsoft 365 -tilin määrittäminen käyttövalmiiksi -sarjassa.

Huomautus: Suosittelemme Outlookin Android -sovelluksen käyttöä . Jos haluat käyttää Outlookia, skannaa tämä QR -koodi puhelimesi kameralla.
Outlookin QR -koodi

Lisää sähköpostisi Gmailiin Google Pixelillä tai toisella Android -puhelimella. Sitten pysyt aina yhteydessä yrityssähköpostiosoitteeseesi riippumatta siitä, minne menet.

1. Avaa Gmail.
    • Jos Gmail on uusi sinulle, napauta Lisää sähköpostiosoite .
      Napauta Lisää sähköpostiosoite
    • Jos sinulla on jo Gmail-tili, napauta oikeassa yläkulmassa profiiliasi ja Lisää toinen tili .
      Napauta Lisää tili
  2. Napauta Exchange ja Office 365.
    Valitse Exchange ja Office 365
  3. Anna Microsoft 365 -sähköpostiosoitteesi ja napauta Seuraava .
    Anna sähköpostiosoite
  4. Anna salasanasi ja napauta Kirjaudu sisään .
    Anna sähköpostin salasana ja kirjaudu sisään
  5. Huomautus: Jotta voit jatkaa, sinun on ehkä valittava tilisi tyypiksi työ tai koulu.

6. Jos järjestelmänvalvojasi on ottanut käyttöön monivaiheisen todennuksen (MFA), vahvista tilisi tai ota käyttöön Authenticator-sovellus .
  7. Salli Gmailin käyttää tiliäsi ensimmäistä kertaa napauttamalla Hyväksy.
  8. Kun tili on valmis, valitse Valmis nähdä sähköpostiisi.
    Valmis

Microsoft 365 -tilisi on nyt määritetty Gmailiin!

Lisätietoja

Yleisiä ongelmia sähköpostitilin määrittämisessä puhelinta varten