No jopas. Näyttää siltä, että hullut robotit ovat taas vauhdissa! Ne ovat ottaneet vallan – ja kääntäneet tämän sivun omalle kielellesi. Robotit tarkoittavat tosiasiassa vain hyvää, ja niiden metallisydän sykkii lämpimänä. Ne haluavat auttaa! Kerro meille, miten hyvin robotit ovat hoitaneet homman. Käytä sivun alalaidan painikkeita. Siirry englanninkieliseen versioon

Lisää Microsoft 365 -sähköpostini Gmailiin Android -laitteessa

Vaihe 3 Microsoft 365 -tilin määrittäminen käyttövalmiiksi -sarjassa.

Huomautus: Suosittelemme Outlookin Android -sovelluksen käyttöä . Jos haluat käyttää Outlookia, skannaa tämä QR -koodi puhelimesi kameralla.
Outlookin QR -koodi

Lisää Microsoft 365 -sähköpostitilisi Android -puhelimesi Gmailiin. Sitten pysyt aina yhteydessä yrityssähköposteihisi, olitpa sitten missä tahansa.

1. Avaa Gmail.
    • Uudet käyttäjät: Napauta Lisää sähköpostiosoite.
      Napauta “Lisää sähköpostiosoite”
    • Olemassa olevat käyttäjät: Napauta Tili ja Lisää toinen tili.
      Napauta “Lisää tili”
  2. Napauta Exchange ja Microsoft 365 .
    Valitse Exchange ja Microsoft 365
  3. Anna Microsoft 365 -sähköpostisi ja napauta Seuraava .
    Napauta Lisää tili
  4. Anna salasanasi ja napauta Seuraava.
    Napauta “Lisää tili”
  5. Huomautus: Jotta voit jatkaa, sinun on ehkä valittava tilisi tyypiksi työ tai koulu.

6. Jos monivaiheinen todennus (MFA) on käytössä, määritä yksi käytettävissä olevista vaihtoehdoista kehotteiden mukaisesti tai vahvista tilisi käyttämällä olemassa olevaa MFA-menetelmääsi. Jos suojauksen oletusasetukset ovat käytössä, määritä MFA Microsoft Authenticator App -sovelluksessa.
  7. Tiliä ensi kertaa käyttävien henkilöiden tulee tarkistaa käyttöoikeudet ja myöntää Gmailille lupa puhelimen käyttöön.
    • Voit ottaa laitteen järjestelmänvalvojan käyttöoikeudet käyttöön napauttamalla Aktivoi.
    • Voit myöntää Gmailille pääsyn yhteystietoihisi napauttamalla Salli.
    • Voit myöntää Gmailille pääsyn kalenteriisi napauttamalla Salli.
  8. Kun tilisi on määritetty valmiiksi, napauta Valmis.
  9. Voit tarkastella sähköpostitiliäsi napauttamalla Siirrä minut Gmailiin. Voit tarkastella asetuksiasi ja päivittää näyttönimesi tai mobiililaitteissa käytettävän allekirjoituksen napauttamalla Profiili.

Lisätietoja

Yleisiä ongelmia sähköpostin määrittämisessä puhelimeen