No jopas. Näyttää siltä, että hullut robotit ovat taas vauhdissa! Ne ovat ottaneet vallan – ja kääntäneet tämän sivun omalle kielellesi. Robotit tarkoittavat tosiasiassa vain hyvää, ja niiden metallisydän sykkii lämpimänä. Ne haluavat auttaa! Kerro meille, miten hyvin robotit ovat hoitaneet homman. Käytä sivun alalaidan painikkeita. Siirry englanninkieliseen versioon

Lisää Microsoft 365 -sähköpostini Gmailiin Google Pixelissä

Vaihe 3 Microsoft 365 -tilin määrittäminen käyttövalmiiksi -sarjassa.

Huomautus: Suosittelemme Outlookin Android -sovelluksen käyttöä . Jos haluat käyttää Outlookia, skannaa tämä QR -koodi puhelimesi kameralla.
Outlookin QR -koodi

Lisää Microsoft 365 -sähköpostitilisi Gmailiin Google Pixel (Android) -laitteellasi. Sitten voit lähettää ja vastaanottaa yrityssähköpostia puhelimestasi.

1. Avaa Gmail.
    • Uudet käyttäjät: Lisää sähköpostiosoite .
      Napauta Lisää sähköpostiosoite
    • Olemassa olevat käyttäjät: Valitse Tili ja napauta Lisää toinen tili .
      Napauta Lisää tili
  2. Valitse Exchange ja Microsoft 365 .
    Valitse Exchange ja Microsoft 365
  3. Anna Microsoft 365 Sähköposti ja kosketa Seuraava.
    Napauta Lisää tili
  4. Anna salasanasi ja napauta Seuraava .
    Napauta Lisää tili
  5. Huomautus: Jotta voit jatkaa, sinun on ehkä valittava tilisi tyypiksi työ tai koulu.

6. Kun tilisi on käyttövalmis, napauta Valmis .
    Napauta Lisää tili
  7. Näet postilaatikkosi napauttamalla Siirrä minut Gmailiin . Voit muuttaa profiilin asetuksia näyttönimesi tai mobiiliallekirjoituksesi päivittämiseksi.
    Napauta Lisää tili

Lisätietoja

Yleisiä ongelmia sähköpostin määrittämisessä puhelimeen