Lisää Microsoft 365 -sähköpostini Gmailiin iPhone- tai iPad -laitteessa

Vaihe 3 Microsoft 365 -tilin määrittäminen käyttövalmiiksi -sarjassa.

Huomautus: Suosittelemme Outlook -sovelluksen käyttöä iOS: lle . Jos haluat käyttää Outlookia, skannaa tämä QR -koodi puhelimesi kameralla.
Outlookin QR -koodi

Lisää Microsoft 365 -sähköpostitilisi Gmailiin iPhone- ja iPad -laitteissa. Sitten voit lähettää ja vastaanottaa yrityssähköpostia tien päällä.

1. Avaa Gmail.
    • Uudet käyttäjät: Valitse Office365 .
    • Olemassa olevat käyttäjät: Avaa profiili , valitse Lisää toinen tili ja napauta Office365 .
      Valitse Lisää toinen tili
  2. Anna Microsoft 365 sähköpostiosoitteesi ja napauta Seuraava.
    Anna sähköpostiosoitteesi
  3. Anna Microsoft 365 -salasanasi , katso Lähtevän postin palvelimen asetukset ja napauta Seuraava .
    Anna salasana
  4. Huomautus: Jotta voit jatkaa, sinun on ehkä valittava tilisi tyypiksi työ tai koulu.

5. Jos järjestelmänvalvojasi on ottanut käyttöön monivaiheisen todennuksen (MFA), vahvista tilisi tai ota käyttöön Authenticator-sovellus .
  6. Vahvista Lähtevän postin palvelimen asetukset ja napauta Seuraava .
    Tarkista lähtevän postin palvelinasetukset
  7. Anna nimesi ja napauta Seuraava . Microsoft 365 -sähköpostilaatikkosi alkaa latautua Gmailissa.
    Anna näyttönimesi