No jopas. Näyttää siltä, että hullut robotit ovat taas vauhdissa! Ne ovat ottaneet vallan – ja kääntäneet tämän sivun omalle kielellesi. Robotit tarkoittavat tosiasiassa vain hyvää, ja niiden metallisydän sykkii lämpimänä. Ne haluavat auttaa! Kerro meille, miten hyvin robotit ovat hoitaneet homman. Käytä sivun alalaidan painikkeita. Siirry englanninkieliseen versioon

Lisää Microsoft 365 -sähköpostini Gmailiin iPhone- tai iPad -laitteessa

Vaihe 3 Microsoft 365 -tilin määrittäminen käyttövalmiiksi -sarjassa.

Huomautus: Suosittelemme Outlook -sovelluksen käyttöä iOS: lle . Jos haluat käyttää Outlookia, skannaa tämä QR -koodi puhelimesi kameralla.
Outlookin QR -koodi

Lisää Microsoft 365 -sähköpostitilisi Gmailiin iPhone- ja iPad -laitteissa. Sitten voit lähettää ja vastaanottaa yrityssähköpostia tien päällä.

1. Avaa Gmail.
    • Uudet käyttäjät: Valitse Office365 .
    • Olemassa olevat käyttäjät: Avaa profiili , valitse Lisää toinen tili ja napauta Office365 .
      Valitse Lisää toinen tili
  2. Anna Microsoft 365 sähköpostiosoitteesi ja valitse Seuraava
    Anna sähköpostiosoitteesi
  3. Anna Microsoft 365 -salasanasi , katso Lähtevän postin palvelimen asetukset ja napsauta Seuraava .
    Anna salasana
  4. Huomautus: Jotta voit jatkaa, sinun on ehkä valittava tilisi tyypiksi työ tai koulu.

5. Vahvista Lähtevän postin palvelimen asetukset ja napsauta Seuraava .
    Tarkista lähtevän postin palvelinasetukset
  6. Anna nimesi ja napsauta Seuraava . Microsoft 365 -sähköpostilaatikkosi alkaa latautua Gmailissa.
    Anna näyttönimesi

Lisätietoja

Yleisiä ongelmia sähköpostin määrittämisessä puhelimeen