Lisää Microsoft 365 -sähköpostini iPhone- tai iPad-laitteen sähköpostisovellukseen

Vaihe 3 Määritä Microsoft 365 -tili -sarjassa.

Lisää Microsoft 365 -sähköpostisi iPhone- tai iPad-laitteesi sähköpostisovellukseen. Sen jälkeen voit lähettää, vastaanottaa ja järjestää sähköposteja.

Katso tästä aiheesta lyhyt video alempana tällä sivulla.

1. Siirry iPhone- tai iPad-laitteesi Asetuksiin ja napauta kohtaa Mail.
  2. Napauta Tilit.
    Napauta Mail-ohjelmassa Tilit
  3. Napauta Lisää tili.
    Napauta Mail-ohjelmassa Tilit
  4. Napauta Microsoft Exchange -kohtaa.
    Napauta valikon Microsoft Exchange -kohtaa
  5. Täytä kohdat Sähköposti ja Kuvaus (esimerkiksi yrityksesi nimi tai sähköpostin tyyppi), ja napauta sitten Seuraava.
    Anna sähköpostiosoite ja yrityksen kuvaus ja napauta sitten Seuraava
  6. Vahvista, että haluat käyttää Microsoft Exchange -tiliäsi, napauttamalla Kirjaudu sisään.
    Kirjaudu Exchange-tilillesi napauttamalla Kirjaudu sisään
  7. Syötä Salasana ja napauta Kirjaudu sisään. (Jotta voit jatkaa, sinun on ehkä valittava tilisi tyypiksi Työ tai koulu.)
    Anna salasanasi ja napauta Kirjaudu sisään

Huomautus: Jos Microsoft ei löydä tiliäsi, sinua saatetaan pyytää antamaan tietosi manuaalisesti:

Sähköposti = Microsoft 365 -sähköpostiosoitteesi
    Salasana = Microsoft 365 -sähköpostisi salasana
    Palvelin = outlook.office365.com (tämä on pakollinen)
    Verkkotunnus = tämän voi jättää tyhjäksi
    Käyttäjänimi = Microsoft 365 -sähköpostiosoitteesi

8. Jos ylläpitäjäsi on ottanut monivaiheisen todennuksen käyttöön, sinun on vahvistettava tilisi.
  9. Napauta Seuraava. Sinua saatetaan pyytää valitsemaan Anna suostumus organisaatiosi puolesta. Tämä mahdollistaa sen, että Microsoft 365 ja sähköpostisovellus toimivat yhdessä. Napauta Hyväksyn.
  10. Napauta Tallenna. Voit palata tänne päivittämään asetuksia milloin vain.
    Tarkasta asetukset ja napauta Tallenna
  11. Siinä kaikki! Löydät Microsoft 365 -tilisi kohdasta Tilit.
    Microsoft 365 -sähköpostitili näkyy nyt Tilit-kohdassa

Näytä minulle

Lisätietoja

Yleisiä ongelmia sähköpostitilin määrittämisessä puhelimeen.