Lisää Microsoft 365 -sähköpostini Mail on Windows -sovellukseen

Vaihe 3 Microsoft 365 -tilin määrittäminen käyttövalmiiksi -sarjassa.

Lisää Microsoft 365 -tilisi Windows -sähköpostisovellukseen, jotta voit lähettää ja vastaanottaa sähköpostia.

1. Avaa Mail.
    Mail -sovelluksen kuvake, joka näyttää avoimen sinisen kansion
  2. Jos olet uusi käyttäjä, siirry vaiheeseen 3 . Muussa tapauksessa valitseAsetukset Gear Asetukset ja valitse sitten Hallitse tilejä .
  3. Valitse + Lisää tili .
  4. Valitse Office 365 .
    Outlook.com-, Office 365- ja Google -kuvakkeet
  5. Anna Microsoft 365 -sähköpostiosoitteesi ja valitse sitten Seuraava .
  6. Valitse Työ- tai koulutili ja valitse sitten Jatka .
    Työ- tai koulutili Jatka -painikkeen yläpuolella
  7. Anna Microsoft 365 -sähköpostisalasanasi ja valitse sitten Kirjaudu sisään .
  8. Sinulta saatetaan kysyä, haluatko pysyä kirjautuneena kaikkiin sovelluksiisi. Jos haluat pysyä kirjautuneena, valitse OK .
    Pysy kirjautuneena kaikkiin sovellusten Windows Mail -palveluihin
  9. Jos järjestelmänvalvojasi on ottanut käyttöön monivaiheisen todennuksen (MFA), vahvista tilisi tai ota käyttöön Authenticator-sovellus .
  10. Siirry Saapuneet -kansioon valitsemalla Valmis .

Microsoft 365 on nyt lisätty Mailiin.